agrárium

Mi történt a nagyvilágban?
Az AgroStratéga 2017-ben már hatodik alkalommal indította útjára azt a kutatást, melynek kérdőíve a mezőgazdasági termelést hivatásszerűen, tehát...
E kérdés megvitatására szolgált az Agrár Klub 5 éves, jubileumi rendezvénye, 2018. március 19–én, melyet Budapesten, a K&H székházában rendeztek meg.
E kérdés megvitatására szolgált az Agrár Klub 5 éves, jubileumi rendezvénye, 2018. március 19–én, melyet Budapesten, a K&H székházában rendeztek meg.
Bár az EU 2020 utáni Közös Agrárpolitikájának (KAP) végleges rendeletei csak 2019 után jelennek majd meg, az már most tudható, hogy kiélesedő versennyel és számos új konkurens megjelenésével kell számolnunk.
Magyarország agrárkibocsátása példátlan módon, európai szinten mérve is jelentősen növekedett az elmúlt években, jelenleg mintegy 2650 milliárd forintra tehető.
Idén már hatodik alkalommal rendezi meg a Portfolio és az agrárszektor.hu Agrárium konferenciáját.
Kevesen szeretik a telet, most lassan mégis több ezer gazda-gazdaság foghat neki a fohászkodásnak: ha nem jön meg az igazi hideg...
Míg év végén, év elején egybehangzó optimizmus jellemezte a hazai mezőgazdaság rövidtávú kilátásait...
Bár a mezőgazdaság az egyik leginkább soktényezős ágazat, a jövőben egy kulcsfogalom lesz az, ami nélkül még a gépeket sem indítják már el a gazdák.
Az immár nemcsak nyáron, hanem télen is extrémnek nevezhető időjárás pár héten belül „mindent” felboríthat.
Ingyenesen letölthetők a friss piackutatási adatok
Rekordsebességgel fejlődnek a mezőgazdasági gépek, ami kihívás elé állítja a szakembereket
Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos agrárkonferenciáját
Új lehetőségek tárházát nyitja meg a vállalkozások számára a Dél TAKARÉK,
Meghívó országos felmérésre értékes ajándékokkal és érdekes információkkal.
Nem a kellemes meglepetések időszaka jön
A K&H felmérése szerint az időjárás okozta nehézségek jelenthetik a legnagyobb kihívást az agrárium számára a következő években,
A kérdést gyakran teszik fel azok, akik mezőgazdasági kiállítást, konferenciát vagy bemutatót szerveznek
Hatékonyságnövelési kényszer nehezedik az agráriumra, melyre jó válasz lehet az új technológiákat értő és használó agrárszakemberek képzése.