Agromashexpo

Kevesebb, mint két hónap, és megnyitja kapuit Magyarország agráripari csúcsrendezvénye!
A kukorica és a búza után várhatóan a repcét is hasonló módon és módszerrel vizsgálják majd.
Cégünk termékeire mindig is a magas műszaki színvonal, igényes kivitelezés, tartósság, megbízhatóság és az energiahatékonyság volt jellemző.
Újra itt vagyunk Géderlakon, a Metalwolf Kft. székhelyén. Tavaszi számunkban már beszámoltunk róla, hogy a Metalwolf Kft. ebben az évben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.
A fehérorosz Belarus traktorgyár jelenlegi kínálatának zászlóshajója ez a négykerékhajtású, nehéz univerzális traktor
Hat magyar fejlesztés-termék az AGROmashEXPO és a MEGOSZ díjazásában
A jánoshalmi FM ASZK tanulói idén is részt vettek a MezőgépÉSZek versenyen, ahol a 3. hellyel gazdagodtak.
...hirdeti magáról büszkén az OJSC „Minsk Tractor Works” holding, amelynek minszki traktorgyára mindmáig nemcsak kontinensünk, hanem a világ...
A hagyományos géptípusok továbbfejlesztett újdonságaival és a mezőgazdasági anyagmozgatás több forradalmi újdonságával is szintet lép a német...
- hangsúlyozta Holecz István medgyesegyházi mezőgazdasági vállalkozó, aki hagyományos szántóföldi növénytermesztői tevékenységet folytat 600...
Holland Alma Kft. Gyümölcsfaiskola 2008-ban jelentős alma-fajtainnovációba kezdett, ami európai nemesítésű almafajták honosítását és termesztésbe vonását...
2016 nyarán mutatta be a Carraro az új traktorsorozatát
Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően idén is sok újdonsággal vágtunk neki az Agromash-AgrárgépShow kiállításnak.
Az AgrárgépShow második napján, 2018. január 25-én, csütörtökön került sor az AXIÁL Kft. hagyományos évértékelő sajtótájékoztatójára. A rendezvényen a sajtó és a bankok képviselőinek tartottak előadásokat a vállalat eredményeiről és terveiről.
Január 24-én nyitotta kapuit az AGROmashEXPO, AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A HABI Kft-nél a legfontosabbnak tartjuk a tisztességet, termékeink minőségét és a megfelelő tájékoztatást.
Daróczi László, az Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezetője és Milics Gábor, a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület (PMGE) elnöke együttműködési megállapodást kötött az AGROmashEXPO nyitónapján.
Két partnere tavalyi kiemelkedő kereskedelmi eredményét is oklevéllel ismerte el az idén negyedszázados magyarországi jelenlétét is ünneplő Fliegl Abda Kft.
Idén is széles választékkal várja Önt és kedves családját standjára 2018. január 24 - 27 között a SZEGÁNA Kft.
Január 24-én nyitja kapuit az AGROmashEXPO, AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Több mint 300 kiállító kínálata az input – gépesítés – logisztika témaköreiben, 40.000 négyzetméteren. A kiállítási területen egy közel 3.000 négyzetméteres sátorral is bővült a fedett helyek kínálata annak érdekében, hogy minden jelentkező kiállító helyet kaphasson.