alkatrész

Gépek, alacsony üzemeltetési ár mellett, szántóföldi, kertészeti, kompakt és univerzális kivitelben egyaránt megtalálhatók.
Homokos vagy kötött talajok, szárazság vagy munkaerőhiány – a gazdaságok munkáját ma már nemcsak kiszolgálja, de esetben nélkülözhetetlenül meg is könnyíti a korszerű technika.
Elérkezett a téli karbantartások ideje.
A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével
Az őszi munkálatok befejezése után elérkezik a téli karbantartások időszaka.
A HABI Kft.-nél az Önök igényeihez igazodva nyugati erőgép- és pótkocsi-alkatrészek, komplett munkagépek, munkagép-alkatrészek értékesítését is bevezettük.
A traktorok és önjáró mezőgazdasági gépek többféle szűrőberendezéssel rendelkeznek. A levegőszűrő mellett, hűtőfolyadék-, kenőolaj-, hidraulikaolaj-...
A talajművelési munkák gondos és szakszerű végrehajtása biztosítja a növények számára a megfelelő talaj-előkészítést. Az egymást követő és...
Habi Kft. már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere!
Az utóbbi években megkezdődött és várhatóan a közeljövőben jelentős mértékben terjedni fog a traktorok, a kombájnok és egyéb mezőgazdasági gépek villamosítása. A villamosított traktor, mezőgazdasági gép a...
A szükséges alkatrészek azonnali elérhetősége a gazdák és a bérvállalkozók számára az egyik legfontosabb szempont – ismerte fel a világszerte jelenlévő, osztrák mezőgépgyártó. A vevő...
A hazai mezőgazdasági gép- és alkatrész piac meghatározó szereplője, az AXIÁL Kft.
A mezőgazdasági termelést hivatásszerűen, azaz árutermelés céljából folytató gazdálkodók 77%-a tervezi gazdaságának fejlesztését a következő 2–3 év során. Több mint négyötödük tervez beruházást öt éven belül. Minden ötvenedik gazdálkodó gondolkodik középtávon gazdaságának visszafejlesztésében, megszüntetésében.
A GRANIT márkanév már húsz éve fogalom a német gazdálkodók körében
- letölthetők a piackutatási adatok (PDF)
Teljes átalakuláson esett át az AXIÁL Kft. 2014 tavaszán megnyitott tatabányai telephelye...
A német Agrartechnik magazin 2001 óta rendezi meg a Service Award versenyt, amelyen Európa kiemelkedő mezőgazdasági gép- és alkatrész forgalmazó, szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozásai vesznek részt.
A mezőgazdasági termelést hivatásszerűen, azaz árutermelés céljából folytató gazdaságok 87%-a tervez beruházást a következő öt év során. Több mint négyötödük gondolkodik a gazdaság fejlesztésében 2?3 éven belül. Melyek az aktuális trendek, milyen irányban fejlesztenek, illetve mely területen terveznek beruházásokat a gazdálkodók?
Az e hónapban megjelenő cikkünk rendhagyó lesz. Elsőszámú célunk nem a HABI Kft. népszerűsítése a méltán híres MTZ traktorokat használó gazdák körében, hanem célközönségünk informálása.
Akár lehetne ez is a gazdák megbízbat6 partnereként ismert cégünk idei jelmondata, hisz újabb két kereskedéssel bövftettük immáron 15 szaküzletből álló országos boltbálózatunkat.