contivo

Az igényes és sikerérdekelt gazdák ma már nem csak a jó minőségű vetőmagra kíváncsiak, hanem komplex mezőgazdasági szolgáltatásra: vetés- és...
2017. augusztus elejétől Matthew Pickard lett a Syngenta Magyarország ügyvezető igazgatója. A magyarországi vállalat eddigi vezetője, Czigány Tibor a Syngenta afrikai divíziójában folytatja pályafutását.
2014-ben indult a Syngenta innovatív együttműködése a hazai gazdálkodókkal. A Contivo™ mezőgazdasági vállalatfejlesztő programhoz az elmúlt 3 évben több mint 150 termelő csatlakozott, és a közel 120 ezer hektáron nyújt szakmai támogatást partnereinknek. A program célja, hogy az üzem működését javítsa, termesztéstechnológiáját évről-évre magasabb szintre emelje, és a hektáronkénti jövedelmet az adott év gazdasági és környezeti tényezőinek megfelelően növelje. A program motorját képező szaktanácsadóink szakmai tapasztalata és innovatív gondolkodása komoly alapot jelent a közös munkának.
Több mint ezerötszáz gazdálkodónak mutatta be országszerte a Syngenta a 2017-es szántóföldi kínálatát. Idén bővül a vállalat piacvezető napraforgó-portfoliója, és új, stressztűrő kukorica hibridekkel jelentek meg. Ezeken kívül a résztvevők megismertek több mint ígéretes búzafajtákat és Hyvido® hibridárpát, valamint bemutatták számukra a Contivo™ szaktanácsadói program – precíziós gazdálkodást segítő – újdonságát.
Idén is rekord közelében lehet a búza