élelmiszer

A vártnál sokkal többen nyújtottak be mezőgazdasági és élelmiszeripari nagyberuházásokra pályázatot.
Szakértői becslések szerint a világon termelt élelmiszer 30-40%-a a szemétben végzi.
Várják azon a startupok, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint pályakezdők jelentkezését, akik új lendületet vinnének a hazai agrárszektor működésébe.
Ha nem is kötelező, pozíciónkat erősítheti a minőségi bizonyítvány
Egységes európai uniós jogi szabályozást kell kialakítani az élelmiszerek kettős minőségének felszámolása érdekében
Január 31-ig kell befizetniük az élelmiszerlánc szereplőknek a 2018. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét
Eddig mintegy 7 milliárd forint megítéléséről határozott az Agrárminisztérium.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei 13 citromlé komplex vizsgálatát és ellenőrzését végezték a Szupermenta programjában
Az idei évtől június 7-e a biztonságos élelmiszerek előnyeiről szól.
Az újabb V4 összefogásnak köszönhetően a decemberi módosítást követően a román elnökség visszatette a kettős minőségű élelmiszerről...
A pálinka élmény – csúcsgasztronómiai szintű italok Harcról
5 meggyőződés, amely beleégett a magyar vásárlók tudatába
Az idei kiállításon Nürnbergben 3218 kiállító jelent meg 93 országból.
Mi történt a nagyvilágban?
Elégedetlenségüket fejezték ki az élelmiszerek kettős minőségének gyakorlatát megszüntető szabályozás hiánya miatt
Hiába vonzó, de a gyakorlatban drágább, vagy több időt vesz igénybe a tudatos vásárlói magatartás.
Magas fehérjetartalmú alternatív takarmányok a fókuszban
Az Univer és a Gyermelyi után újabb három nagy élelmiszeripari gyártó csatlakozott az ország legnagyobb közétkeztető csoportjának számító Hungast által indított Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán (HAMM) programhoz.
A vizsgálat az ünnepekhez kötődő termékre és ilyenkor kiemelt forgalmat bonyolító vállalkozásra fókuszál.
„Élelmiszeripari kézikönyv” című sorozatot indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), olvasható a köztestület honlapján