élelmiszer

Magas fehérjetartalmú alternatív takarmányok a fókuszban
Az Univer és a Gyermelyi után újabb három nagy élelmiszeripari gyártó csatlakozott az ország legnagyobb közétkeztető csoportjának számító Hungast által indított Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán (HAMM) programhoz.
A vizsgálat az ünnepekhez kötődő termékre és ilyenkor kiemelt forgalmat bonyolító vállalkozásra fókuszál.
„Élelmiszeripari kézikönyv” című sorozatot indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), olvasható a köztestület honlapján
„Ez évben az Agrármarketing Centrum (AMC) összességében 14 nemzetközi kiállításon vett részt közösségi standjával...”
Németországban és Hollandiában ismerkedtünk a Bayer szerteágazó tevékenységével
Fő célkitűzés a környezet elhasználódásának megakadályozása.
A világ legnépesebb országa nyitott a magyar gabonafélék, állati termékek és a bor importjára.
Az Élelmiszerlavina programban idén 34 településen - összesen 45 hektáron - vetették el a Syngenta által felajánlott zöldség vetőmagokat.
Magyarországon minden évben 1,8 millió tonna élelmiszer megy veszendőbe.
Az online élelmiszer-kereskedelem a magyar kereskedelem legdinamikusabb területe, 2017-ben 22,5 százalékkal növekedett, és hasonló bővülés várható az elkövetkező időkben is.
230 milliárd forint támogatás áramlott az élelmiszeripari szektorba hazai és EU-s forrásból.
A kínai közönség prémium borokat, minőségi ásványvizeket, kacsa- és libapehely termékeket és édességeket kóstolhat meg.
Szaktudás, modern technológia és mérethatékonyság: e három tényező határozhatja meg a hazai agrárium fejlődésének jövőbeli irányát és lendületét.
A gyár hosszú, több mint 105 éves története során folyamatosan kapacitását és termékpalettáját tekintve egyaránt bővült. Az osztrák Agrana és az...
Csökkenteni kell az élelmiszerhulladékot, Magyarország jó úton halad a háztartások élelmiszerpazarlása elleni küzdelemben.
A hazai almatermesztés problémáinak megoldásához közös javaslat, megegyezés és a gazdák összefogása szükséges, mondta az agrárminiszter a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban, az Őszköszöntő Szabolcsi Almanap elnevezésű rendezvényen.
A rövid ellátási láncban rejlő lehetőségekről, a helyi termékek kitörési lehetőségeiről és a termelői együttműködésben rejlő előnyökről is szó esett a NAK szeptemberi kaposvári tanácskozásán.
Első alkalommal adták át a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat
Fontosnak tartja a Minisztérium, hogy a vadhús bekerüljön a közétkeztetésbe, de a feladat nem egyszerű