építőipar

Építkezésbe fogni komoly, felelősségteljes döntés – nem kevés pénzről van szó, és nagyon nem mindegy, hogy milyen lesz az elkészült acélcsarnok.
A szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei.
Augusztusi hírlevelünk Kelet-Európa legnagyobb passzív társasházának építéséről, azon belül is hőszigeteléséről szól.
Az ÉBSZ Építőgép Kiállításnak a tököli reptér ad otthont
Lindab Kft: egyszerre javíthatják pályázati esélyeiket és csökkenthetik költségeiket a komplex megoldásokat választó beruházók
A profilgyártás és a légtechnika terén a világ vezető cégcsoportjai közé tartozó Lindab Sulyok Andrást nevezte ki magyarországi leányvállalata élére.
Szentes és Orosháza között!
A Metál-Sheet Kft. akciót indít szeptemberben a 40mm profilmagasságú, tetőlemeznek gyártott trapézlemezére.
Partnercégeinkkel együtt vállaljuk acél, vasbeton és önhordó szerkezetű csarnoképületek, mezőgazdasági épületek, irodaházak tervezését és kivitelezését.
Az épületek teherhordó szerkezetei, más néven tartó szerkezetei, több szempont szerint csoportokra bonthatók, anyagát, épületen belüli funkcióját, vagy akár a szakipari előállítást tekintve.
?Tűzállósági határérték: a vonatkozó műszaki követelménynek megfelelő tűzállósági vizsgálat kezdésétől számított, a vizsgált építményszerkezet valamely tűzállósági határállapotba kerülésének eléréséig eltelt idő órában vagy percben.?
A Metál-Sheet Kft-nél 2010 óta gyártjuk a polisztirolos és 2013. óta a PIR habos szendvicspaneleket, így van elég tapasztalatunk abban, hogy miben különbözik egymástól a két gyártás.
A kiskunhalasi Térváz Építőipari Kft. 56,09 millió forintot nyert el a Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért c. kiíráson 2014-ben.
Szendvicspanel vagy trapézlemez jobb tetőfedésre?
A TÉRVÁZ KFT. MEGKEZDTE TELEPHELYFEJLESZTÉSI PROJEKTJÉNEK KIVITELEZÉSÉT
Helyszínen szerelt íves csarnokot? Szeretne?
BEÁZIK? FÁZIK? MELEGE VAN?
A kaptáraktól a könnyűszerkezetes mézfeldolgozó üzemig
Antikondenzációs filc alkalmazása a lemez tetőn
Metál-Sheet Kft. - Látta már a bemutatótermünket?