gazdálkodás

Szabadszálláson csillagos ötösre vizsgázott a márka!
Manapság sok gyártó-forgalmazó a precíziós mezőgazdaság hívószavával próbálja Önöket, termelőket magához csábítani. Mindenki csodákat ígér, ha az általuk kínált eszközöket vásárolja meg valaki.
Ötvös Tibor jánoshalmi gazdasága folyamatosan dobogós a termésversenyeken
Talajainkat a savanyító tényezők, savanyító hatások folyamatosan érik, napjainkban még intenzívebben, mint akár a közelmúltban is
A digitalizáció, a precíziós gazdálkodás válasz lehet a hatékonyabb termelésre.
A húsmarhatartás, a hús értékesítése, a nyilvántartások vezetése és az adatok használata sok időt, sok hozzáértést igényel
Várják azon a startupok, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint pályakezdők jelentkezését, akik új lendületet vinnének a hazai agrárszektor működésébe.
Az öntözési központ egyik feladata lesz, hogy fokozatosan átvegye és fejlessze a ma nagyrészt elhanyagolt vagy elhagyott vízi létesítményeket ott, ahol az öntözésre termelői igény van.
Manapság sok gyártó-forgalmazó a precíziós mezőgazdaság hívószavával próbálja Önöket, termelőket magához csábítani
Fontos a pontos tömegmérés folyamata a mezőgazdasági üzemekben.
17 milliárd forint az éves keret a 2020-2030 közötti időszakban.
Az idei évben sok helyen várható, hogy az öt évente kötelezően előírt talajvizsgálati eredmények lejárnak, új eredményekre van szükség a következő öt éves ciklusra
Kezeld úgy a takarónövényeidet, mint a haszonnövényeidet
Most van idő, érdemes elvégeztetni a talajvizsgálatot!
A Naturalma kezdetben öt új betegség-ellenálló fajtára alapozott program mára hat tagúvá bővült.
Olyan vetőgépet keres, mely nagy területteljesítményt garantál? A vetéspontosság és az egyenletes mélységtartás alapvető elvárás, és követelmény?
2019. februárjában újraindul a precíziós gazdálkodási szakirányú továbbképzés Székesfehérváron, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetében, olvasható az Óbudai Egyetem oldalán.
Folytatódik a Nagy István agrárminiszter által 2018 júniusában meghirdetett Gödöllői Program, aminek legfőbb célja a hazai agrárszakképzés, kutatást és felsőoktatás megújítása.