gazdálkodó

Rendszerben kell gondolkozni, mert egy drónnal nem lehet minden elvégezni.
Homokos vagy kötött talajok, szárazság vagy munkaerőhiány – a gazdaságok munkáját ma már nemcsak kiszolgálja, de esetben nélkülözhetetlenül meg is könnyíti a korszerű technika.
Az akciós modellek 110 LE-s 4-hengeres erőforrással vannak szerelve, és mind Nyugat-Európában készülnek.
Nem lesz „hatósági ár” a termőföldek eladásakor, és lesz fellebbezési lehetőség a települési agrárgazdasági bizottságok ajánlása ellen.
Kutatásról, termelői fegyelemről és persze sikerekről beszélgettünk Blum Zoltánnal
Robbanásszerű a mezei pockok és a hörcsögök számának megemelkedése.
Az igazolvány akkor érvényes, ha az igazolvány és a hozzá tartozó értékesítési betétlap egyidejűleg hatályos.
Az AgroStratéga 2018-ban már hetedik alkalommal indította útjára azt a kutatást, melynek célja a döntéshozatal megkönnyítése.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett franciaországi tanulmányúton 12 magyar kecsketej- és juhtejtermelő, illetve feldolgozó vett részt.
Napjainkban sokat és sok helyről halljuk: adat, big bata, adatvizualizáció, SQL adatbázis, sávszélesség és ehhez hasonló, szokatlan, néha nehezen értelmezhető kifejezéseket
A BASF Hungária Kft. 2018. szeptember 19-én sajtóreggeli keretében nyújtott tájékoztatást a Bayer üzletágak felvásárlásával kapcsolatos...
A szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. 2018. szeptember 4-én Kiszomborban tartotta hagyományos őszi fajtabemutatóját, ahol a gazdálkodók a számos...
A kutatásban a világ öt kontinensének fejlődő és fejlett országaiból 4190 válaszadó vett részt.
Hazánkban az agrárerdészeti rendszerek a mezőgazdasági alkalmazása annak ellenére kevésbé elterjedt, hogy számos előnyt jelen a gazdálkodók számára.
A rövid ellátási láncban rejlő lehetőségekről, a helyi termékek kitörési lehetőségeiről és a termelői együttműködésben rejlő előnyökről is szó esett a NAK szeptemberi kaposvári tanácskozásán.
Idei évben a hazai szilvatermés átlagosnak mondható, mintegy 60-65 ezer tonna gyümölcsöt takaríthatnak be a gazdálkodók.
Hatékonyság, takarékos precízió a Fendt 933-as traktorával Ecseren
Magyarországon a lakosság száma évről évre jelentős ütemben csökken, ugyanakkor a legutóbbi gazdasági válság elmúltával mind fokozottabban jelentkezik a munkát végzők iránti igény.
Lakossági hobbi gazdálkodótól a professzionális termelőig minden eszközt, szerszámot, alkatrészt beszerezhetünk egy helyről.
Lesz-e, lehet-e újra Magyarország gyümölcsöskertje az észak-magyarországi Kemence vidéke?