hibrid

Az olajosnövények vetésterülete az utóbbi évtizedben dinamikusan nőtt, és a tavalyi évben megközelítette az 1 millió hektárt, ennek következtében az...
A betegség a káposztatermelők körében már régóta ismert, ám őszi káposztarepcében érdemi hazai előfordulását tavaly őszig nem publikálták. A régióra...
Pioneer kukorica hibrid ajánlat
Magyarországon évről-évre nő az Express gyomirtási technológia vetésterülete napraforgóban. Ezzel együtt a P64LE25 hibridet is egyre több termelő választja. A Kleffmann piackutató vállalat adatai szerint 2017-ben 2016 után ismét a P64LE25 került a legnagyobb területen elvetésre és így továbbra hazánk legnépszerübb napraforgó hibridje.
Tegye gazdaságosabbá a kukoricatermesztését! Válasszon a gazdálkodás színvonalának és az abiotikus tényezőknek megfelelő biológiai hátterű növényt, így csökkentve a stresszhatásokat, kihozva a maximumot a lehetőségeiből!
A gyomirtó szernek ellenálló hibridek termesztésén alapuló gyomszabályozási technológia töretlenül fejlődik egész Európában, így Magyarországon is.
A kontinentális, száraz klímára nemesítő hódmezővásárhelyi állomásunk kutatói munkájának köszönhetően ismét egy, a korábbi generációt túlszárnyaló kukorica hibrid bevezetése előtt állunk.
Az idei évjárat merőben más volt a kukoricatermesztés szempontjából
A Balatonfőkajári MG. Zrt. cégcsoportja Magyarország egyik legnagyobb P64LE25 hibridnapraforgó termelője.
A kontinentális, száraz klímára nemesítő hódmezővásárhelyi állomásunk kutatói munkájának köszönhetően
Nagy termőképességű repcék és kalászosok, nagy hatékonyságú talajlazító és kultivátor - ezekkel a már bevált termesztési és talajművelési...
Őszi kalászos vetéséhez széles faj-fajtaválasztékot kínálunk, amelyből partnereink csávázási és kiszerelési igényük, illetve szaporulati fok szerint választhatnak.
Martonvásáron ez év tavaszán a társaságok integrált működése kezdődött meg.
A horvátországi székhelyű Bc Intézet 120 éves fennállásának ünneplése évében büszkén prezentálja BC hibridkukorica-kínálatát Magyarországon is.
„…itt ilyet 30 éve nem láttak”
Gyengébb minőségű földeken is bő termés és javuló talajállapot - ebben segít...
Jól tudjuk, hogy a sikeres búzatermesztés legfontosabb feltételei a termesztési környezet
A mai hibridekben – gondos agrotechnika mellett – benne van az a potenciál
DuPont kalászos növényvédelmi bemutató