innováció

Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
Várják azon a startupok, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint pályakezdők jelentkezését, akik új lendületet vinnének a hazai agrárszektor működésébe.
A gazdasági haszon mellett jelentős ökológiai előnyökkel is járna a magyarországi haltenyésztés fejlesztése.
A Bayertől átvett üzletágak révén a világ legnagyobb mezőgazdasági vállalatai közé nőtt a BASF.
Kertészet kategóriában jelölt Ledó Ferencet, a FruitVeb, Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet elnökét választották Az Év Agráremberének.
Szakmai úton a 43. EIMA kiállításon Olaszországban
A Mezőgazdasági és Halászati Tanács január végi ülésén az uniós szakminiszterek véleményt cseréltek az Európai Bizottság által javasolt Fehérje Tervről.
A Fliegl cégcsoport számára a kezdetektől fontos a folyamatos innováció
Lezárult a 2019. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet kiállítások, Termékfejlesztési díj pályázatának értékelése. A kiállítást bő hónappal megelőző Termékdíjverseny-sajtónapon több cég is bemutatta termékét.
Az idei szakmai kiállítás innovációs díjaira több mint 150 újdonsággal pályáztak.
Az Ipar 4.0 lévén óvatos becslések alapján is akár 10 százalékos hatékonyságnövekedés érhető el
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Németországban és Hollandiában ismerkedtünk a Bayer szerteágazó tevékenységével
A Magyar Innovációs Alapítvány a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával,...
Fő célkitűzés a környezet elhasználódásának megakadályozása.
Az Agrovirtus Magyarország első digitális-agrártechnológiai versenye, aminek célja, hogy a fiatalokat gyakorlatorientáltan ismertesse meg az agrárvállalatok világával.
Új rubin tárcsás borona, Crystal széria vezérgépe, és szervestrágya-szóró pótkocsik
Az online élelmiszer-kereskedelem a magyar kereskedelem legdinamikusabb területe, 2017-ben 22,5 százalékkal növekedett, és hasonló bővülés várható az elkövetkező időkben is.
27 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre az operatív csoportok létrehozására.