kormány

A NAVIGATOR classic gépcsalád megbízható, ismert műszaki megoldásokkal egy stabil gépet biztosít az igényes kis-közepes gazdaságoknak.
Gyors – precíz – egyszerű: a legújabb vontatott permetező!
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Nem lesz „hatósági ár” a termőföldek eladásakor, és lesz fellebbezési lehetőség a települési agrárgazdasági bizottságok ajánlása ellen.
A létesítményt 600 négyzetméteres épületben alakították ki, ahol 3,4 tonna kapacitású szárítóberendezést állítottak üzembe.
A mezőgazdasági technológiák fejlődése már régóta túlmutat a személyautókon.
A kormány benyújtotta a fúrt kutakra vonatkozó engedélyezési moratórium meghosszabbítására irányuló javaslatát az Országgyűlésnek...
A bemutató helyszínéül kiválasztott szántóföld – a több mint egyhónapos szárazság következtében – nem adott éppen ideális körülményeket a szántás...
Az ágazat jövője szempontjából a szőlőültetvények telepítését a Kormány stratégiai fontosságúnak tartja, hiszen kiváló minőségi bor csak magas minőségű szőlőből készíthető
Eddig mintegy 1,2 milliárd forint került kiutalásra.
A Kormány kiemelt és felvállalt célja a XXI. század elvárásainak megfelelő egységes, modern közigazgatás kialakítása, amely hatékonyabban, magasabb színvonalon képes kiszolgálni a lakosság, a társadalom igényeit.
A Földművelésügyi Minisztérium tisztában van a nemzetközi és hazai tejpiacon zajló kedvezőtlen piaci folyamatok súlyosságával.
FM: komoly károkat okozott az időjárás az erdőkben
Tovább erősíti a kormány a tejágazat versenyképességét
A traktorok irányítása, kormányzása elsődleges feladat, mind a mezőgazdasági munkavégzés során, mind pedig a közúti közlekedéskor. A jó minőségű mezőgazdasági...
MOSZ: károkat okoz a mezőgazdaságban a bejelentett kormánydöntés
A kormány megvédte a magyar tejtermelők érdekeit Brüsszelben
A kormány 1,46 milliárddal támogatja a Bonafarm csoportot
Nagy István: a kormány kiemelt figyelmet fordít a mezőgazdasági kárenyhítésre
Tejpiaci egyeztetés: a kormány fellép a piaci egyensúly érdekében