lehetőség

A NAK az AGRYA-val közösen együttműködve rendezvénysorozatot szervezett február elején. Ennek egyik kiemelt témája az induló fiatal gazda pályázat és annak szankciómentes megvalósítása volt.
Várják azon a startupok, egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint pályakezdők jelentkezését, akik új lendületet vinnének a hazai agrárszektor működésébe.
Ha nem is kötelező, pozíciónkat erősítheti a minőségi bizonyítvány
A gazdasági haszon mellett jelentős ökológiai előnyökkel is járna a magyarországi haltenyésztés fejlesztése.
Hazánk agrár-ipari ország jellegéből adódóan a vasúti szállítás komoly szerepet töltött és tölt be az agrárlogisztikában
17 milliárd forint az éves keret a 2020-2030 közötti időszakban.
AGROmashEXPO és AgrárgépShow a HUNGEXPO-n
Az iskolakert nyitottságra, türelemre, felelősségvállalásra, öngondoskodásra nevel, felkelti az igényt az egészséges táplálék iránt.
Hazánk szántóföldjeinek nem minden egyes hektárja alkalmas a kukoricatermesztésre, egy szárazabb időszakban, csak igen gyenge termésátlagot adnak.
Akiknek munkakörük és küldetésük a kulturált pálinkafogyasztás: Szöllősi Edit a magyar pálinkakultúráról
A gázolajkút költséghatékony, időt és pénzt takaríthatunk meg.
Folytatódik a Nagy István agrárminiszter által 2018 júniusában meghirdetett Gödöllői Program, aminek legfőbb célja a hazai agrárszakképzés, kutatást és felsőoktatás megújítása.
A termelői csoportokba tömörülés nyújthat egyedül biztosítékot a gazdálkodók hosszú távú fennmaradására.
Nem lesz „hatósági ár” a termőföldek eladásakor, és lesz fellebbezési lehetőség a települési agrárgazdasági bizottságok ajánlása ellen.
Irán fontolgatja a kukorica- és szójavetőmagok termesztését.
...mert úgy tűnik, hogy érdemes. A szója éve volt az idei: 3 tonnát közelítő termésátlag, elégedett szójatermesztők ország szerte. Hogyan tovább?
50 milliárd forint elérhető a pályázati keretben.
Megjelent a VP4-11.1.-11.2.-18 kódszámú, ,,Ökológiai gazdálkodásra való áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” című pályázat
A kínai közönség prémium borokat, minőségi ásványvizeket, kacsa- és libapehely termékeket és édességeket kóstolhat meg.