Magyar

Magyarországon nemzetgazdasági érdek a magasabb bioüzemanyag-arány
A betakarítógépek 7%-a gyullad ki évente, és aztán hektár-ezrek is leégnek
Sorfüggetlen napraforgó-vágóasztal
A KWS Magyarország Kft. 2015-ben indította útjára Termelési Versenyeit, melyek eredményeit minden évben, hagyományosan januárban hirdetik ki.
A NAGÉV húsz éve foglalkozik megrendelésre történő tűzihorganyzással (bérhorganyzással) a gazdaság szinte valamennyi területére, ezen belül a mezőgazdasági szektorba is.
A várva várt Solis 75 CRDi végre megérkezett Magyarországra! Kollégáink egyből górcső alá vették és még egy kis munkára is befogták.
A magyar vásárlók többsége előnyben részesíti a hazai terméket.
A magyar szántóföld átlagára végre elérte az 1,5 millió forintot.
A hazai termelők képesek magas színvonalon, folyamatosan jó minőségben zöldségek és gyümölcsök termelésére, erősítette meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Auchan Retail Magyarország közös termelői fóruma.
Az együttműködés célja a fenntartható, biomassza alapú energiatermelési módok kidolgozása
Nem kizárt, hogy jövőre akár teljesen eltűnhet a fecske Magyarországról.
Kérdőíves felmérést indít az Agrárgazdasági Kutató Intézet a magyarországi szaporítóanyag-felhasználási szokások, stratégiák, választást segítő tényezők megismeréséért.
Magyar közreműködéssel megvalósítandó afrikai agrár-szaktanácsadói hálózat kialakítására és mintafarmok kiépítésére tett az Agrárminisztérium.
A vadászat és a horgászat hazánk hagyományaink fontos része: nem csak kikapcsolódást és sportolási lehetőséget kínálnak, de komoly szakmai és gazdasági tevékenységet is jelentenek
Mintegy 36 milliárd forint jut élőhelyek rekonstrukciójára a nemzeti park igazgatóságok révén a 2020-ig terjedő európai uniós pénzügyi időszakban a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében
Egységes európai uniós jogi szabályozást kell kialakítani az élelmiszerek kettős minőségének felszámolása érdekében
Óvjuk, tápláljuk 2019-ben is a termőtalajaink egészségét
A Mezőgazdasági és Halászati Tanács január végi ülésén az uniós szakminiszterek véleményt cseréltek az Európai Bizottság által javasolt Fehérje Tervről.
Programcsomag a hagyományos falusi és kistelepülési életforma támogatására és népszerűsítésére.