precízió

Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
Jelen cikk megírását a 2018. évi eredmények bemutatása mellett az a szándék is vezérelte, hogy áttekintést adjon a drónos permetezés előtt álló lehetőségekről.
„Az agrárdigitalizáció egy lehetséges jövőbeni fegyver a kezünkben, de a fegyverbe a „lőszert”, vagyis az adatot az agronómia biztosítja...”
Manapság sok gyártó-forgalmazó a precíziós mezőgazdaság hívószavával próbálja Önöket, termelőket magához csábítani
Fontos változások idén a versenyképes, hatékony termelési technológiák elterjedéséért
Az idei évben sok helyen várható, hogy az öt évente kötelezően előírt talajvizsgálati eredmények lejárnak, új eredményekre van szükség a következő öt éves ciklusra
2019. februárjában újraindul a precíziós gazdálkodási szakirányú továbbképzés Székesfehérváron, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetében, olvasható az Óbudai Egyetem oldalán.
Az idei szakmai kiállítás innovációs díjaira több mint 150 újdonsággal pályáztak.
Az Agro AIM az elmúlt években igen aktív volt a hazai precíziós piacon. A Field-Expert program keretében teljeskörű szolgáltatást nyújt Partnerei részére.
Az UBM fejlesztéseinek alapja az innovatív gondolkodás, a munkatársak megújuló szakmai műveltsége.
A növénytermesztés területén a robotok jelenleg főként vezető nélküli traktorok és önjáró munkagépek formájában jelennek meg.
Tartós minőség, hatékonyság kis- és nagygazdaságoknak a DCM szórógépeivel
Megállapodott az agrár óriás és az agrár-startup
...A NAGYVILÁGBÓL
ellentmondás nélkül…
Ha ritka is még, de szerencsére egyre kevésbé példátlan, hogy a fiatalabb gazdatársadalom türelemmel, hosszútávra szóló elkötelezett lelkiismeretességgel gondozza, táplálja nemcsak saját, hanem bérelt földjét is.