sörárpa

A Mauthner csoporthoz tartozó Karintia kft évek óta egyre nagyobb mértékben vesz részt az őszi és a tavaszi sörárpa felvásárlásban.
Az Isterra Magyarország Kft. fajtái már hazánkban is bizonyítottan bőtermő, jó minőségű búzák. Folyamatosan az élmezőnyben végeznek termőhelytől és évjárattól függetlenül.
Válasszon az Önhöz legközelebb álló fajtákból, adja hozzá szakértelme legjavát, és betakarításkor ne csodálkozzon az átlagon felüli eredményeken!
A Magyar Talajbaktérium-gyártók és -forgalmazók Szakmai Szervezetének sörárpa-kísérletéről
Ésszerű, növekvően támogatott és ígéretes a fehérjenövény-termesztés mind több hazai régióban
Aktuális cikkünkben szeretnénk összefoglalni a Magyar...
A SAATEN-UNION Hungária Kft. olyan új fajtákkal és hibridekkel készül a tavaszra...
A tavaszi vetésű kalászosfajok között a SAATEN-UNION fajtái már évek óta meghatározó, számos esetben piacvezető pozícióval rendelkeznek.
Klasszikusok és újdonságok, valódi technológiai innovációk...
A kisebb területen vetett őszi kalászosfajok között a SAATEN-UNION fajtái már évek óta meghatározó, számos esetben piacvezető pozícióval rendelkeznek.
A tavaszi vetésű kalászosfajok között a SAATEN-UNION fajtái már évek óta meghatározó, számos esetben piacvezető pozícióval rendelkeznek.
Klasszikusok és újdonságok, valódi technológiai innovációk a változatos tavaszi vetésforgó összeállításához. Több termés, nagyobb biztonság. Fenntartható módon, évről évre.
A tavaszi vetésű kalászos gabonafélék a gyomnövények kártételére fokozott mértékben érzékenyek. Mivel tavasszal később kezdenek bokrosodni, mint az őszi gabonák, ezért...