Syngenta

Szakmai gyakorlat oktatásában vesz részt a cég a Dunántúli Agrárszakképző Központ szakközépiskolájában.
AgriClime időjárási garancia a Syngenta-termékekre
Az Élelmiszerlavina programban idén 34 településen - összesen 45 hektáron - vetették el a Syngenta által felajánlott zöldség vetőmagokat.
Nagy érdeklődés fogadta az Irrifarm Kft. területén megrendezett Syngenta fajtabemutatót, ahol a KITE Zrt. is ízelítőt adott a csemegekukorica termesztésre vonatkozó széleskörű technológiai megoldásaiból.
A Syngenta elsősorban növényvédelmi termékeiről és napraforgó genetikájáról ismert.
Az igényes és sikerérdekelt gazdák ma már nem csak a jó minőségű vetőmagra kíváncsiak, hanem komplex mezőgazdasági szolgáltatásra: vetés- és...
Az őszi káposztarepce a harmadik legfontosabb növényi olajforrás a világon a pálmaolaj és a szójabab után
Harmincnégy önkormányzat, oktatási intézmény és civil szervezet kapott értékes vetőmagokat a Civil Iránytű Alapítvány és a Syngenta Élelmiszerlavina...
A kalászos növényvédelmét meghatározza a termesztési cél, az évjárat és a helyi sajátosságok. A fajta fogékonysága pedig meghatározza a stratégiát. A...
Az akvizíciókkal jelentős szereplővé válik az innovatív növényvédelmi cég
A Nufarm jelentősen fokozta az európai vásárlók számára kínált növényvédelmi szolgáltatást...
Rekordszámú, összesen 539 nevezés érkezett az ország valamennyi borvidékéről a tizenhetedik alkalommal rendezett Országos Syngenta Borversenyre.
Magyarországon is elérhetőek ettől az évtől a Syngenta új, világszerte tesztelt, szárazságtűrő kukorica hibridjei.
Elindult a Civil Iránytű Alapítvány és a Syngenta 2018-as Élelmiszerlavina programja. Az önkormányzatok, oktatási intézmények és civil szervezetek...
Az AGRO.bio Hungary Kft., a Syngenta Kft., a Yara Hungária, a Vaderstad Kft. és a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar Tessedik Campus tisztelettel meghívja Önt.
Bár tavaly világszinten 2 millió tonnával, 45 millió tonnára csökkent a betakarított napraforgó mennyisége, továbbra is élénk a kereslet a 2013 óta folyamatosan emelkedő vetésterületű növény iránt.
Öntözés nélkül nagyon kockázatos a csemegekukorica-termesztés - hangzott el a...
2014-ben indult a Syngenta innovatív együttműködése a hazai gazdálkodókkal. A Contivo™ mezőgazdasági vállalatfejlesztő programhoz az elmúlt 3 évben több mint 150 termelő csatlakozott, és a közel 120 ezer hektáron nyújt szakmai támogatást partnereinknek. A program célja, hogy az üzem működését javítsa, termesztéstechnológiáját évről-évre magasabb szintre emelje, és a hektáronkénti jövedelmet az adott év gazdasági és környezeti tényezőinek megfelelően növelje. A program motorját képező szaktanácsadóink szakmai tapasztalata és innovatív gondolkodása komoly alapot jelent a közös munkának.
Több mint ezerötszáz gazdálkodónak mutatta be országszerte a Syngenta a 2017-es szántóföldi kínálatát. Idén bővül a vállalat piacvezető napraforgó-portfoliója, és új, stressztűrő kukorica hibridekkel jelentek meg. Ezeken kívül a résztvevők megismertek több mint ígéretes búzafajtákat és Hyvido® hibridárpát, valamint bemutatták számukra a Contivo™ szaktanácsadói program – precíziós gazdálkodást segítő – újdonságát.
Évről-évre egyre nagyobb figyelmet igényel a kalászosok gyomirtása.