technológia

A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére.
Most van idő, érdemes elvégeztetni a talajvizsgálatot!
Gyárlátogatás a MIRELITE MIRSA Zrt. albertirsai üzemében
A Naturalma kezdetben öt új betegség-ellenálló fajtára alapozott program mára hat tagúvá bővült.
A Horsch Focus az egyik legintelligensebb vetési technológia. A vetőgép hajlik egy picit a StripTill technológia felé, de mégsem az. Amiben hasonlítanak, hogy a vetősorok előtt/alatt történik a lazítás és a műtrágyázás.
Rendszerben kell gondolkozni, mert egy drónnal nem lehet minden elvégezni.
Jogszabályok, követelmények, technológia, gépesítés
Az idei szakmai kiállítás innovációs díjaira több mint 150 újdonsággal pályáztak.
Avagy hogyan műveljem a sorközöket a szőlő- és gyümölcs- ültetvényemen?
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Németországban és Hollandiában ismerkedtünk a Bayer szerteágazó tevékenységével
A Mituran Kft. talajmegmunkáló-gépeket széles választékban gyártja, a kis- és nagygazdaságok részére egyaránt, 60-300 LE tartományban.
Kutatásról, termelői fegyelemről és persze sikerekről beszélgettünk Blum Zoltánnal
Az Agrovirtus Magyarország első digitális-agrártechnológiai versenye, aminek célja, hogy a fiatalokat gyakorlatorientáltan ismertesse meg az agrárvállalatok világával.
Irán fontolgatja a kukorica- és szójavetőmagok termesztését.
A világ tíz legveszélyesebb gyomfaja között számon tartott fenyércirok (Sorghum halepense) hazánkban is egyre nagyobb teret hódít.
2019. január 1-jével az Amazone-Gruppe cégcsoport veszi át a Maschinenfabrik Schmotzer GmbH kultivátortechnológiai ágazatát
A kezdeti időszakban (BBCH 00-25) homogén csírázásra és jó áttelelésre van szükség, a zászlóslevél kiterülésétől (BBCH 37-59) pedig fontos, hogy a...
Minden tavasszal értetlenül vagy inkább meglepődve figyelem, ahogy a gazdák sorra forgatják vissza az őszi vetést. Értem én a rációt benne, hiszen...
A szerves anyag tartalom csökkenése minden esetben, amikor művelésiág-váltás történik, szinte azonnal elkezdődik (pl.: gyepből vagy erdőből szántó...