telephely

Újra itt vagyunk Géderlakon, a Metalwolf Kft. székhelyén. Tavaszi számunkban már beszámoltunk róla, hogy a Metalwolf Kft. ebben az évben ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.
A ceremónia ünnepélyes keretek között a Német Mezőgazdasági Napokon (LTU) zajlott Würzburgban.
Karácsony előtt rendezte meg az AXIÁL Kft. felújított békéscsabai telephelyének ünnepélyes átadását
A Szal-Agro Kft. családi vállalkozásként indult Miskolcon, több mint 19 éve.
A Bige Holding Csoport és Nitrogénművek Zrt. vezetősége tisztelettel meghívja Önt telephelyein tartandó bemutatkozó rendezvényeire.
A CASE IH megerősíti és támogatja az AGRO-BÉKÉS Kft. munkáját
2017. április 10-12-én rendezték meg a Mezőgazdasági Gépésztechnikus Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjét.
Nem unatkozik a bajai székhelyű cégcsoport, hiszen az őszi hódmezővásárhelyi és orosházi, majd a téli tatabányai telephelyavató után az újév első megállója következett: Kerecsend.
Az AXIÁL Kft. üllői kollektívája nagy örömmel vette át Würzburgban...
Teljes átalakuláson esett át az AXIÁL Kft. 2014 tavaszán megnyitott tatabányai telephelye...
Az AXIÁL Kft. november 23-ától hódmezővásárhelyi telephelyének átadásával hivatalosan is 19 ponton áll partnerei rendelkezésére. Az országos hálózat kiépítésével nem csupán üzletek, hanem szolgáltató központok létrehozása a célja a vállalatnak.
Az elmúlt 10 évben nagy utat tett meg az AXIÁL Kft. Telephelyeinek színvonala vetekszik bármelyik európai kereskedő cégével - hangsúlyozta Franz-Josef Borgmann, az Agrartechnik Service Award zsűritagja.
A 25 éves jubileumát ünneplő AXIÁL Kft. 2011-ben kezdte meg tudatos telephely-fejlesztési programját, melynek következő állomása Kerecsend lesz.
Folytatódik az elmúlt években megkezdett telephely-fejlesztési program az AXIÁL Kft-nél.
A Pest megye északi részén, valamint a nógrádi térségben gazdálkodó partnerek most már könnyebben elérhetik a cég szolgáltatásait.
Két hónap leforgása alatt összesen 16 helyszínen rendezte meg az AXIÁL Kft. vevőtalálkozó sorozatát. A rendezvény célja a tájékoztatás azokról az új lehetőségekről, amelyekkel a cég a következő szezonra készül partnerei részére.
Fennállásának 25.-ik évében nagyszabású telephely felújítást hajtott végre Csornán az AXIÁL Kft. A munkálatok nem csupán a már meglévő objektumok felújítására korlátozódtak, hanem egy teljesen új, egyszerre 6 kombájn befogadására képes szervizépület is felépült.
A TÉRVÁZ KFT. MEGKEZDTE TELEPHELYFEJLESZTÉSI PROJEKTJÉNEK KIVITELEZÉSÉT
Szavazzon az AXIÁL-ra!
Az RM Hajdú Hungary Kft. 2014. április 25-én tartotta meg telephely átadó ünnepélyét, melyet Horváth Attila Imre fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt...