törvény

Nem lesz „hatósági ár” a termőföldek eladásakor, és lesz fellebbezési lehetőség a települési agrárgazdasági bizottságok ajánlása ellen.
A Magyar Államkincstár kéri, hogy a gazdálkodó szervezetek, illetve képviselőik vizsgálják meg, rendelkeznek-e érvényes Cégkapu-regisztrációval
Egyelőre nincs teendőjük a fúrt kutak tulajdonosainak: a korábbi moratórium-határidőt két évvel meghosszabbító jogszabályt heteken belül elfogadhatja az Országgyűlés.
2018. november 1-től valamennyi EU-s tagállamban alkalmazni kell a hatályos állattenyésztési rendeletet
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kezdeményezte az illegális kutak engedélyeztetésére vonatkozó moratórium 2020-ig történő meghosszabbítását.
A jog védelmet biztosít a vevő számára az olyan helyzetekben, amikor a megvásárolt dolog nem rendelkezik azzal a minőséggel, amelyben a felek megállapodtak, vagy amelyet jogszabály határoz meg.
FM-államtitkár: egységes törvénybe foglalják a természetvédelem és a vadgazdálkodás szabályozását
L. Simon László: meg kell újítani a vadászati törvényt
Jogszabályváltozások - Május elsején életbe lép az új földtörvény
Az állatvédelem hosszú utat tett meg míg filozófiákból alapelvek, alapelvekből pedig törvények fejlődtek, melyek kimondják, hogy az állat jóllétének biztosítása az ember...
Hároméves huzavona után elfogadta a farmtörvényt az amerikai szenátus
Januártól változik a halgazdálkodási törvény
A kis és közepes agrárvállalkozásokat segítő törvénymódosításokat kezdeményezett a NAK és a MAGOSZ
Jogszabályváltozások - Módosul a hegyközségi törvény
V. Németh Zsolt: a horgászok érdekeit is szolgálja az új halgazdálkodási törvény
Budapest, 2013. február 20., szerda (MTI) - Nincs olyan üzemszabályozási törvénytervezet a Vidékfejlesztési Minisztériumban, amely tönkretenné vagy nehéz helyzetbe hozná a nagyüzemeket, nincs olyan tervezet a minisztériumban, amelyre a sajtó hivatkozik - hangoztatta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a kormányzati hírportálon közzétett szerdai video-nyilatkozatában.
Budapest, 2013. február 20., szerda (MTI) - Az Országgyűlés előtt lévő földforgalmi törvénytervezet átalakítását szeretné elérni számos civil szervezet - köztük gazdatanácsok is - annak érdekében, hogy az az eddiginél jobban tükrözze a helyi közösségek érdekeit. A szervezetek szerint a nagybirtokok megerősödéséhez és a vidék elszegényedéséhez vezet, ha a jelenlegi földforgalmi törvénytervezet fogadja el az Országgyűlés.