Kertitox 3000/24 FG szántóföldi permetező Makádon az EAgro Kft től. | Agrárágazat

Kertitox 3000/24 FG szántóföldi permetező Makádon az EAgro Kft től.

 

Profi videó egy profi gépről. A prémium kategóriás #Kertitox #permetezőgépet Magyarországról megtalálják az #EAgro Kft nél. Amennyiben kíváncsiak  legújabb gépbeüzemeléseinkre ne feledkezzenek el föliratkozni csatornánkra.

 

Kapcsolódó cikkek

  • 2013.07.15. 14:42

    A Bábolnai Napok legjobb korszakára emlékeztető CEREALS az Egyesült Királyság kiemelkedő szántóföldi gépbemutatója, ahol 64 hektáron nemcsak a növénytermelés, hanem a tárolás-tartósítás, a megújuló energiák és általában az üzleti szempontok – például a finanszírozás – is előtérbe kerültek. A szigetországban érdekelt 500 cég ajánlotta idén június 12-én és 13-án az idelátogató közel 26.000 szakembernek a szántóföldi növénytermesztés gépesítésének aktuális kínálatát. Minket a Lincolnshire-i Boothy Graffoe gazdaságban leginkább a permetezőgépek vonzottak.

  • 2014.03.25. 14:19

    Szántóföldi növényvédelem eredményessége jelentős mértékben függ az alkalmazott permetezőgépek műszaki jellemzőitől és az üzemeltetés színvonalától. Az önjáró hidas permezőgépek választékát már korábban ismertettük. Ezúttal a függesztett és vontatott gépekkel kapcsolatos információkat foglaltuk röviden össze.