Arysta LifeScience Magyarország Kft.

Az Arysta LifeScience arra törekszik, hogy világszerte olyan vállalatként váljon ismertté, amely biológiai készítményeket alkalmaz a mezőgazdaságban, ezáltal új normákat állít fel a növényvédelemben is.

Az Arysta LifeScience Magyarország modern, haladó megoldásokat biztosít a fenntartható növénytermesztés számára. Csávázó- és növényvédő szereink, valamint biológiai készítményeink széles választékát fejlesztjük és kínáljuk. Mind a kertészeti, mind pedig a szántóföldi termelésben részt vevő szakemberek találhatnak igényüknek megfelelő terméket, ajánlatot.

Forgalmazói igényeket is figyelembe véve, innovatív megoldásokat tudunk nyújtani partnereink számára a növényvédelem, a pázsitkezelés és a közegészségügy területén.

Az Arysta LifeScience Noguères-ben (Franciaország) és Ougrée-ben (Belgium) található gyárai a herbicidek, fungicidek és inszekticidek fejlesztésére, gyártására szakosodtak, Saint-Malo-ban (Franciaország) lévő gyárunk a biológiai készítményekre fókuszál, az Evesham-ben (Anglia) működó fejlesztő központban pedig a csávázószereink készülnek.

Weboldal
http://www.arystalifescience.hu/
E-mail
info-hu@arysta.com
Telefonszám
+36 1 335 2100
Arysta gyomirtó