fbpx

BARGAM (GAMBETTI) ELIOS és FOX vontatott permetezőgépek hidraulikus szórókerettel

Írta: Szerkesztőség - 2011 március 21.

Az INTERAT Zrt. által forgalmazott BARGAM (GAMBETTI) permetezőgépek között széles választékban találhatók meg a vontatott, hidraulikus működtetésű szórókeretes szántóföldi permetezőgépek.

A BARGAM (GAMBETTI) permetezőgépgyár – mely Európa egyik legnagyobb és legismertebb növényvédő gépgyártója – az elmúlt években teljesen megújította nagy teljesítményű vontatott permetezőgép kínálatát.

Az ELIOS típusú permetezőgépek tartálytérfogata 2200 vagy 2700 liter.

A permetezőgépek megvásárolhatók 16-21 m-es hidraulikus nyitású, oldalt záródó BDL, vagy BDL AIR típusú szórókeretekkel, az utóbbiakra légzsákos szórókeret kiegészítés utólagosan is felszerelhető.

A FOX típusú permetezőgépek 2700, 3200 vagy 3700 literes tartállyal rendelhetők. Választható szórókeretek: BDL 16-28 m és BDL AIR 16-24 m munkaszélességű, légzsákos szórókeretek.

csillapításával, javítja a szórásegyenletességet.

A permetezőgépek alapfelszereltsége a nagyméretű tisztavíz átmosató tartály, a kézmosó víztartály, az állítható nyomtávolság.

A permetezőgépek rendelhetők merev vonórúddal, nyomkövető vonószerkezettel, vagy multifunkcionális vonóberendezéssel.

A BARGAM permetezőgépek a legjobb minőségű részegységekkel vannak szerelve, említést érdemelnek az ARAG permetezőgép szerelvények, elektromos szakaszolók, vegyszerbekeverők, az ANNOVI REVERBERI membránszivattyúk, valamint az ARAG és MÜLLER permetezőgép szabályzó komputerek és sorvezetők.

A 16 évvel ezelőtt eladott BARGAM (GAMBETTI) permetezőgépek a mai napig is vevőink megelégedésére üzemelnek, az érdeklődőknek rengeteg referenciahelyet tudunk adni.

Az INTERAT Zrt. magasan képzett szakemberei, szerviz-szolgálata és nagy raktárkészlete a felhasználók részére növeli az üzemeltetés biztonságát.

 

INTERAT Zrt.

2060 Bicske, Csabdi út 2.

www.interatzrt.hu

[email protected]