fbpx

Ha Deutz-Fahr akkor Dorker!

Írta: Szerkesztőség - 2011 február 08.

2011-től cégünk a Dorker Kft. megkezdte a Deutz Fahr termékek, traktorok, teleszkópos rakodók, kombájnok, illetve zöldsor gépeinek forgalmazását. A több, mint 100 éves Deutz-Fahr termékpalettája több mint 40 traktormodellt ölel fel a 35 -275 LE-ig. Számos technikai fejlesztés fűződik a Deutz-Fahr nevéhez melyet több vezető traktorgyártó is át vett, ilyenek az elsőhíd rugózás, a tágas panoráma kabin, DCR (Deutz Common Rail) technológia kifejlesztése, a kabinrugózás. Deutz-Fahr saját maga fejleszti a beépített motorokat és jelenleg is vezető szerepet tölt be a motorgyártásban, sőt számos világszerte elismert gyártó is a Deutz által kifejlesztett motorokat használja.

Deutz-Fahr traktorok fejlesztésénél mindig a megbízható, gazdaságos traktor létrehozása volt az elsődleges cél. A Dorker Kft. célja vevői igények maximális ellátása mezőgazdasági gépekkel, szakmailag felkészült szervizhálózattal. Nagy hangsúlyt fektetünk az eredeti pótalkatrészek biztosítására a legjobb áron, gyors pontos szállítással akár raktárról is.

Deutz Fahr termékek széles palettáján 2 traktor szériára szeretnénk felhívnia a gazdálkodók figyelmét ezek az Agrofarm 410-420-430 valamint az Agrotron M620 (166 Le) modelljei.

A traktorok rövid jellemzése:

Agrofarm 410-420-430 (85Le-99Le-109Le)

Gazdaságos és univerzális traktorok. Kivételes üzemeltetési mutatók jellemzik ezeket az erős középkategóriás traktorokat. Alacsony fogyasztású Deutz motor, kompakt kivitel, rugalmasság, fordulékonyság, ezek a széria főbb jellemzői. Ideális traktor az állattartásban, a szántóföldön és az udvaros munkáknál.

– Folyadékhűtés erős Deutz motor

– Syncroshift váltómű 20/20 sebességfokozattal

– Duospeed Powershift váltómű 40/40 sebességfokozattal

– Powershuttle terhelés alatti irányváltó

– Kényelmes kabin ergonómiai vezérlőeszköz elrendezés

– TLT 540/1000 vagy 540/1000/540 E/1000 E fordulattal.

Agrotron M620 széria 166Le

Erős, de mégis gazdaságos munkavégzés, nagy teljesítmény kis fajlagos üzemanyag fogyasztás és maximális komfort jellemzi a széria modelljeit. A tiszta vonalvezetés, jól megtervezett panoráma kabin lenyűgözővé teszi a gép megjelenését. Ez a traktor értékállóság szempontjából is az élen jár.

Jellemzőik:

– Csúcstechnológiát képviselő Deutz Common Rail Motor (DCR) állandó nyomaték és teljesítmény szinttel.

– EMC elektronikus motorvezérlés

– 4 fokozatú Powershift váltómű 24/24 vagy 40/40 sebességfokozattal

– Terhelés alatti irányváltás (Powershuttle) standard funkció

– 4 TLT fokozat 540/540 E/1000/1000 E

– Terhelésérzékelős hidraulika rendszer nagy szivattyú teljesítménnyel

– Tágas kabin légkondicionálóval, kiváló rálátás a munkaeszközökre

– Mellsőhíd rugózás (opciós)

– Kabinrugózás (opciós)

– 24 hónap garancia!!

Üzletkötőink hamarosan felkeresik önt ajánlatainkkal, vagy bármilyen kérdés esetén állnak rendelkezésükre.

Szudár Zsolt