fbpx

Multiva újdonságok és fejlesztések előszezoni árakon

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 03.

A gazdák most mindössze 5% előleg befizetése mellett biztosíthatják, hogy a tél végi és tavaszi munkákra időben rendelkezésükre álljanak a gépek. A magyar piacon talán még újoncnak számító, de az északi országokban elismert és kedvelt Multiva talajmunkagépek mára több tucat büszke magyar gazdánál bizonyítják, hogy a gyártó a magágy előkészítésére, illetve a szántott vagy egyéb módon mélyművelt talajok elmunkálására kiváló gépeket kínál. Az egyébként is kedvező árú kombinátor modellek az akció keretében 15-18% kedvezménnyel elérhetők.

A Multiva gépek gyártója, a családi tulajdonban lévő finn Dometal Oy legújabb robotikai beruházásának köszönhetően már nem csak a pótkocsi alvázak és felépítmények, hanem a kombinátorok, rövidtárcsák, kultivátorok acélkeretei is precíziós, robotizált hegesztési technikával készülnek. A fejlesztés lehetővé tette, hogy a gyártó az idei nyári szabadságokról visszatérő kollégákat átirányítva 40%-kal növelje kapacitását. Mivel a gyártónál a folyamatos termékfejlesztésben hisznek, indulásuk óta csak megrendelésre készítenek gépeket, nem gyártanak az „udvarnak”. A márka népszerűségére jellemző, hogy a gyár a bővítés után is teljes kapacitáson termel.

A gyártó és kereskedői is büszkék a minden igényre megoldást kínáló, három gépcsaládból álló magágykészítő kombinátor termékvonalra, ami már itthon is kivívta a gazdák elismerését.

A sokoldalú Multiva TopLine Super XL többcélú kombinátor minden körülményhez. Közvetlenül a tarlóban, sekély művelési mód esetén és szántott, lazított talajhoz is kiváló.

Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel, illetve a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló.

A TopLine Super XL a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

Multiva TopLine Super XL

A népszerű Multiva Optima T erős és hatékony kombinátor minden gazdaság számára, ahol fontos a jó és egyenletes magágy. Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak.

A rettenthetetlen Multiva TopLine Cross a nehéz talajok kiváló munkagépe szántás vagy más elsődleges talajmegmunkálás után. A Multiva TopLine Cross új szintre emeli a magágykészítés hatékonyságát. Rendkívül merev és erős kerete a 8 kapasorral, továbbá a középen elhelyezett harmadik simítósorral a legnehezebb talajokon is hatékony egymenetes talajmegmunkálást tesz lehetővé. A Multiva TerraSuper kapákkal és 80 mm-es kapaeloszlásával a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.

 Multiva TopLine Cross

Az új Multiva Combi mechanikus direktvetőgépek független felfüggesztésű, precíziós csoroszlyái és az akár 200 kilogrammos csoroszlyanyomás minden körülmények között egyenletes kelést biztosítanak. A piacon szinte egyedülállóan nagy űrméretű tartályok és a műtrágya egyidejű kijuttatása az alacsony vonóerő-igénnyel együtt gazdaságos működtetést, üzemanyag- és időmegtakarítást tesznek lehetővé.

Multiva Combi mechanikus direktvetőgépek

A kompakt, felhasználóbarát Multiva JH620 henger stabil, megbízható tömörítő és rögtörő eszköz. Kiválóan alkalmazható nehéztárcsázott, talajlazított, szántott területeken a földfelszín egyengetésére (rögtörés) és talajlezárásra (tömörítés). Emellett jelentős szerepe van a vetés lezárásával a nedvességmegőrzésben, illetve a tavaszi felfagyások kezelésében is. Vonóerő-igénye minimális, a nagy abroncsméret biztonságos szállítást biztosít az utakon és terepen is. Az egyszerű és mégis robusztus felépítés a hosszú élettartamot, valamint a hatékony munkához szükséges tömeget biztosítja. A Multiva agresszív cambridge típusú hengerei a lehető legjobb rögtörő és tömörítő hatást biztosítják.

Multiva Magyarország Kft.

Honlap: www.multiva.hu

Értékesítés: Mező Sándor

Telefon: +36 30 929 5293

E-mail: [email protected]