Kerner – országos roadshow

ORSZÁGOS KERNER ROADSHOW

2019. tavasz végén gondoltunk egy nagyot, s elindítottunk egy országos akciót, mely keretén belül szeretnénk a hazai gazdákkal közelebbről megismertetni a KERNER cég innovatív termékeit.

Az akció keretén belül országos gépbemutató körutat indítunk, melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, legyen szó akár magán gazdákról, akár cégekről.

Megszervezésre került az országos program, mely keretein belül bemutatásra kerülnek azok a gépek, melyre a legtöbb érdeklődőnk kíváncsi volt:

XCut Solo aprító hengerrendszer, X4 hybrid nehéz kultivátor, Stratos allrounder mulch magágykészítő és Corona hybrid középnehéz kultivátor.

A program sorozat július 22 –én indul Bogyoszlón, ahonnan haladunk tovább Kapospulára, innen robogunk Kunszentmártonra, s végül Tiszavasváriban tűzzük ki a Vektor zászlót.

Ezzel azonban nem elégedtünk meg – maximalisták vagyunk – úgy éreztük, hogy ez nem elég, hisz határon túlról is rengetegen érdeklődtek a Kerner gyártó professzionális gépei, kreatív fejlesztései után, így augusztusban szlovákiai helyszínekkel bővítjük a roadshow állomásait.

 

A rendezvénysorozat teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a lent látható telefonszámok valamelyikén, vagy az ajanlatkeres@vektor-mezogep.hu e-mail címen tudnak a jelentkezők. Érdemes kilátogatni a helyszínek valamelyikére, mert gépmeglepetésekkel is készülünk, kötetlen, beszélgetős, jó hangulatú eseménysorozatot tervezünk, melyen a főszerep egyértelműen a KERNER gépeké lesz.

Kedves Magyar Gazdák! Gyertek, tartsatok velünk, találkozzunk az országos körút valamelyik állomásán!

2019.07.25-26.

7251. Kapospula, Luczahegyi utca (7251. Kapospula, Luczahegyi utca (61-es főút Dombóvár és Kapospula összeérésénél (GPS koordináták: Ész.46,376501 – Kh.18,115957) lehajtás a koordinátánál a főútról a Luczahegyi utcába (csak arra lehet letérni), tovább hajtás a murvás utat követve, 100 m után vasúti átjáró, az átjáró után jobbra a bemutató.)

Regisztráció:
+36 70 931 93 50 vagy
+36 70 375 48 19

A személyes találkozóig a Kerner gépekről itt tájékozódhattok: www.vektor-mezogep.hu/kerner

A bemutató körúttal kapcsolatban látogassatok el Facebook oldalunkra, ahová minden fontos információt fel fogunk tölteni: https://www.facebook.com/vektormezogep/

Vektor Team


Esemény kezdete:
2019. július 25. csütörtök

Esemény vége:

2019. július 26. péntek

Helyszín

Magyarország, Kapospula
Luczahegyi utca (7251. Kapospula, Luczahegyi utca (61-es főút Dombóvár és Kapospula összeérésénél)

Elérhetőség

További információk…