fbpx

AZ ÚJ HARDI SZÓRÓKERET – NAGY SEBESSÉGŰ PERMETEZÉSRE TERVEZVE

Írta: - 2017 szeptember 25.

Több éves fejlesztési folyamat eredménye a DELTA FORCE névvel ellátott új generációs szórókeret család, amely elérhető a HARDI Navigator, Commander és ALPHA evo permetezőgépeken.

A DELTA FORCE egyedi kialakításával olyan nagyméretű kereteket kínál a Dán gyártó, amelyek nagy haladási sebesség mellett is képesek stabilan fenntartani a szórókeret optimális működését.

Mivel nyújtanak többet az új generációs DELTA FORCE szórókeretek?

– Nagy sebességű permetezésre tervezve

Új keret kialakítás kifejezetten a nagy munkasebességű nagy munkaszélességű növényvédelemre.

– Ultrakönnyű kivitel

Kimagasló minőségű Domex svéd acél alapanyagokat használva az optimális tömeg és szilárdság megválasztásával egy olyan szórókeret jött létre, amely teljesítménye mellett kis karbantartási igény és könnyű beállíthatóság jellemez.

Munkaszélességek

A DELTA FORCE család 24 -36 m között kínál kereteket, amelyek 2 vagy 3 részben csukva is elérhetőek, ráadásul a keretek félig csukott állapotban, kisebb munkaszélességgel is használhatóak.

Kényelmesen a közúton

Az egyedi szórókeret kialakítás köszönhetően az összecsukott keret szántóföldi munkaszélességektől függetlenül mindig megtartja a 255 cm maximális vonulási szélességet.

– A DynamicCenter keretfüggesztés

Egy rendkívül fejlett, mégis egyszerű felépítésű központi függesztés csillapítja a keret mozgásait. Az ingás felfüggesztés minimálisra csökkenti a szórókeret mozgását, míg az alacsony tömegközéppont tökéletes egyensúlyt biztosít. A DynamicCenter öt különböző keret csillapítási beállítással teszi lehetővé a központi függesztőtag jellemzőinek módosítását, a kezelő tehát könnyen megtalálhatja a terepnek és vezetési stílusának leginkább megfelelő beállítást, így az eszköz egyenetlen sík és dombos – lejtős terepen egyaránt kiváló teljesítményt nyújt.

– Nagy sebesség a nagy munkaszélességű kereteknél is

A DELTA FORCE új egyedi lengéscsillapító rendszerénél a lengőmozgás (előre- és hátrafelé irányuló mozgás) csillapítását a hidraulikus csillapítás-vezérléssel ellátott, egyedi kialakítású központi függesztőtag biztosítja. Ezáltal a nagy sebességváltozásokra azonnal reagáló stabil rendszer őrködik a szórókeret munkája fölött akár 36 méteres munkaszélességig.

– AutoTerrain aktív ultrahangos keretszabályozás

Az új szabályozási rendszer alapfelszereltségben a keretre erősítve három ultrahangos érzékelőt, a keret központi részén pedig több szögérzékelőt (giroszkópot) tartalmaz, amely oldalankénti független, precíz keretszabályozást biztosít.

Választható 25cm vagy 50cm permetezési magasság

A DELTA FORCE szórókeret rendszere a technológiai igényeknek megfelelően választható 25cm illetve 50cm kezelési magassággal. Amely, technológiától függően ugyanazon a kereten könnyen változtatható.

– T22 a forradalmian új folyadékrendszer

Az új műanyag sínrendszerben futó, T22 elnevezésű folyadékrendszer a kapacitásnövekedés miatt megnövelt csővezési átmérőjére utal, míg a Triplet és Pentalet nevek az ügyfél által választható, három, illetve öt fejes, csöpögésgátlós fúvókatartókat takarják.

További információ:

www.dorker.hu
www.agroazis.hu