fbpx

A munka nem áll meg – gumiabroncsra most is szükség van

Írta: Szerkesztőség - 2020 június 23.

Az élet nem állt meg, a munkák elvégzéséhez elengedhetetlen a kiváló minőségű gumiabroncs is, amit a Baltyre Hungary Kft. hazai raktárkészletről szállít az ország egész területére.

 

1996-ban alakult meg anyacégünk, Magyarországon 2016 óta foglalkozunk gumiabroncs kis-és nagykereskedelemmel. Termékkínálatunkban mindenki talál számára megfelelő gumiabroncsot, ha kerti kisgépre, illetve, ha a legnagyobb mezőgazdasági gépre keresi is azt. Magánszemélyeket és kereskedőket is kiszolgálunk mezőgazdasági, ipari, teher, kisteher, személy, offroad, quad, motor gumiabroncs kategóriákban. Gumiabroncsainkat 2700 m2 fedett, zárt raktárban tároljuk, ügyelve arra, hogy vásárlóinkhoz jó minőségű termékek érkezzenek.

Már a cég indulása óta forgalmazunk orosz gumiabroncsokat. A Voltyre, Cordiant abroncsok azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a megbízhatóságuk, minőségük és tartósságuk miatt. Kínálatunkban újdonság a Leao nemzetközileg elismert márkájú gumiabroncs. Teher, ipari és mezőgazdasági gumiabroncsok közül választhatnak, amennyiben kiváló minőségű, 100% megbízhatóságú gumiabroncsot szeretnének kedvező áron. Minden időjárási körülményben, minden felületen bizonyít rendkívül gazdaságos teljesítménnyel.

 

 

Mezőgazdasági, ipari és teher kínálatunkban megtalálhatók még további márkák: GTK, Jingtonda, Marcher, TVS, Wanda, Infinity.

Az elmúlt időszak még jobban rávilágított arra, hogy mennyire fontos a stabil munkahely, vállalkozás. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gépjárművek is megbízhatóan működjenek, melyhez az egyik legfontosabb alap a megfelelő gumiabroncs.

A Baltyre Hungary Kft.-nél törekszünk arra, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk a számukra legmegfelelőbb gumiabronccsal. Ennek kiválasztásában szakképzett kollégáink nyújtanak segítséget telefonon, illetve irodánkban és a raktárunkban.

A rendeléseket telefonon, illetve a webshopban tudják leadni, weboldalunkon a regisztrációt követően további kedvezményekkel vásárolhatják meg termékeinket. A webshopban információt találnak a gumiabroncsok méretéről, mintázatáról, illetve raktárkészletünkről is.

 

 

Amennyiben gumiabroncs választás előtt állnak, értékesítőink segítenek a választásban is az alábbi elérhetőségeken:

+36703956362,
+36704138990
[email protected]
www.baltyre.hu

Mivel méretválasztékunk nagy, így nagyon sok munkagépre, mezőgazdasági gépre találnak készletünkön gumiabroncsot. Minden kérdés esetén állunk rendelkezésükre!