fbpx

Vredestein rakodóabroncsok minden talajra

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 április 16.

A Vredestein több mint 100 évre visszanyúló történetével büszkén foglalja el helyét a világ legrégibb gumiabroncsgyártói között. Rövid cikkünkben a mezőgazdaságban, elsősorban a rakodóknál alkalmazott gumiabroncsaikat ajánljuk figyelmükbe.

 

 

Traxion Versa

 

A Traxion Versa teleszkópos rakodókhoz, kompakt rakodógépekhez és kotrórakodókhoz ideális megoldás, puha felületeken közlekedő járművek számára. A gumiabroncs jó tapadást nyújt laza talajon, valamint kényelmet és kopásállóságot nyújt a kemény felületeken. Az ívelt Traxion gerenda meghosszabbítja a futófelületet, ami alacsony és egyenletesen elosztott felületi nyomást eredményez, ez minimalizálja a kopást. A Traxion futófelületen keresztirányú futófelület-rögzítők vannak elhelyezve, a tapadási zónán egymástól jelentős távolságra. Ez kiváló öntisztító tulajdonságokat biztosít minden nehéz talajviszony esetén. A viszonylag nagy teherbírás és tapadás miatt a Traxion Versa nagyon jó megoldást jelent kombájnok tengelyeinek kormányzására is.

 

Gumiabroncs

 

A Vredestein Endurion teleszkópos rakodókhoz, kompakt kerekes rakodókhoz és kotrórakodókhoz készült, kemény talajon történő alkalmazásokhoz. A robusztus test és az ellenálló futófelület maximális radiális és oldalstabilitást eredményez. Ezenkívül a felhasznált alapanyagok és a kialakítás miatt a gumiabroncs lenyűgöző élettartammal rendelkezik.

 

További információért kattintson a logóra!