fbpx

AGRÁRIA PERFECTE KFT. – Ahol az idő értékké válik

Írta: Szerkesztőség - 2012 május 02.

Vállalkozásunk több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Célunk azon mezőgazdasági vállalkozók, cégek és magánszemélyek segítése, akik a mezőgazdaságból élnek, de az idénymunkák idejére nem kívánnak nagy összegeket befektetni olyan gépparkba, amely csak időszaki használatban van, ezért kétes a megtérülése.

Gépeink az agrárium teljes skáláját lefedik, a talajmegmunkálástól a betakarításig, és az állattenyésztési feladatok ellátásáig.

Gépparkunk és szakembergárdánk kész megoldásokat kínál az Ön mezőgazdasági problémájára.

Tapasztalatunk alapján sok lehetetlennek tűnő feladatot is képesek vagyunk megoldani, legyen az belvízzel sújtott terület betakarítása vagy nehéz domborzati viszonyok közt elvégzendő feladat megoldása.

Levesszük az Ön válláról a munkával járó logisztikai feladatok súlyát, hiszen a telephely és a munkaterület közötti szállítás is feladataink közé tartozik, legyen szó akár szemes terményről, szálastakarmányról, akár a szerves trágya szállításáról vagy annak a termőterületen való szétszórásáról.

Mi a titka annak, hogy mindenhol jelen tudunk lenni a megfelelő időben?

Egyrészt az, hogy az igények felmérésekor a gépparkunk nagyságát mindig a feladat mennyiséghez igazítjuk, másrészt a meteorológia is segítségünkre van, ugyanis a déli országrészekben ugyanaz a mezőgazdasági munka jóval előbb esedékes, mint az északi, dombosabb-hegyesebb országrészekben.

Amennyiben még csak körvonalazódik önben a feladat, várjuk a kérdéseit. Biztosak vagyunk benne, hogy közösen megtaláljuk a megoldást .

Nem lehet mindenki számára egyszerű mindazon összetett feladatok megoldása és összehangolása, amelyet a mezőgazdaság és állattenyésztés megkíván.

A mi feladatunk, hogy tapasztalataink alapján és lehetőségeink széles skálájából megtaláljuk azt az optimális megoldást , amely mind a költséghatékonyságot, mind pedig a feladat határidejét figyelembe véve elnyeri az Ön tetszését, elégedettségét!

Az agrárium szerteágazó skálájából azokra a feladatokra rendezkedtünk be, amelyek komoly gépberuházást igényelnek, ugyanakkor az idényjellegű feladatok ellátásán túl nincs szükség ezekre a gépekre.

 

És melyek is ezek a feladatok?

Talaj-előkészítő és talajmunka: ide tartozik a talaj megmunkálás előtti előkészítése, a gyomirtó vegyszerezés, szervestrágya munkaterületre való kijuttatása és megfelelő dózisban történő egyenletes szétszórása (igény szerint szerves trágya beszerzése is), és maga a talajmunka, úgymint tárcsázás, kis-, középmély- vagy mélyszántás, rögtörés és boronálás, és a talaj vízkészletének megóvását szolgáló talajlezárás rögtörő tömörítőmunka géppel.

Aratás, szállítás, betárolási feladatok

Szálastakarmány betakarítás, silózás

Sokéves tapasztalatunk alapján az igényeket összegyűjtjük és összehangoljuk.

Önnek nem kell beruházni olyan több tíz-, illetve százmillió forintos gépparkra, amelyet a mezőgazdasági szezon töredék részében tud csak kihasználni, így erősen kétséges annak megtérülése.

Mi a rendelkezésre álló gépparkunkat ezen időszakos igényeket összegyűjtve és megfelelően összehangolva folyamatos mozgásban tarthatjuk, így a feladatok mindenhol időben elvégzésre kerülnek.

Ön rendelkezik a háttér információkkal, mi pedig olyan tudásbázissal és technikai háttérrel, amely lehetővé teszi a feladatok megnyugtató elvégzését, így mindenki elégedett lehet a munkák befejezése után.

 

 

Agrária Perfecte Mezőgazdasági

Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

2347 Bugyi, Ürbőpuszta 334/6.

Mobil:06 (20) 592-0016

Fax:06 (29) 348-583

E-mail:[email protected]

www.agrariaperfecte.hu