fbpx

A fejlődés útja

Írta: Szerkesztőség - 2011 március 02.

A fejlődés útja

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva gépgyártási fő tevékenységi körrel. A társaság talajművelő gépgyártásban elért eredményeit a termékskála folyamatos fejlesztésének, az erőteljes marketing tevékenységének és nyereség visszaforgatásának köszönhetően a mai napra egy országos és szűkebb nemzetközi (Horvátország, Szlovákia, Románia) hírnév elérését tette lehetővé. Gépeink saját fejlesztésűek melyekkel 80 LE-től 250 LE-ig a legszélesebb igényeket ki tudjuk elégíteni, figyelembe véve a korszerű talajművelési technológia energiatakarékos, környezetkímélő elvárásait.

Bizonyos termékcsoportban az FVM Műszaki Intézet adatai alapján piacvezető a vállalkozás. Nagykereskedelmünk országos lefedettségű kereskedő partnereink által. IKR ZRT Bábolna, KITE ZRT Nádudvar, Axiál Kft Baja stb. Alkatrész beszerzéseinket az Európai Unió belüli legnevesebb gyártóktól szállítjuk. (Bellota Spanyolország: tárcsalap és egyéb kapák, Gaspardo Olaszország: műtrágya adagoló)

Az OMIKRON KFT széles termékskálája lehetőséget ad a gazdálkodók számára technológiájuk szerinti kedvező választásra. Termékcsaládok folyamatos fejlesztése biztosítja a korhoz, körülményekhez, időjárási tényezőkhöz, birtok méretekhez történő választási lehetőséget.

Az OMIKRON KFT minden évben számos rendezvényen vesz részt, mint például a Budapesten megrendezésre kerülő AgroMashexpo Kiállítás, a bábolnai Nemzetközi Kiállítás és Vásár. 2010-ben először vett részt a cég nemzetközi kiállításokon így ott voltunk a nyitrai kiállításon valamint a brno-i TechAgro Kiállításon is. Ez utóbbin a cég egy 600 kg-os műtrágyaszóróval szerelt kultivátort, Cambridge hengert, Váltvaforgató ekét illetve egy Nehéztárcsát mutatott be az érdeklődőknek. Számos pozitív visszajelzés jött a gépek technológiai fejlettségére, illetve az ár – érték arány meghatározására vonatkozólag. Külön, nem várt öröm számunkra, hogy ezen a kiállításon, (annak ellenére, hogy első alkalommal volt jelen az

OMIKRON) megrendelést is kaptunk illetve külföldi kereskedő partnerekkel is felvettük a kapcsolatot. Sok új élménnyel és tapasztalattal tértünk vissza, hogy ezeket is kamatoztatva az Önök igényeinek legjobb és legkorszerűbb gépeket tudjuk biztosítani. Biztosak vagyunk abban, hogy az OMIKRON szlogene nemcsak egy mondat, hanem tükrözi a cég arculatát.

MINŐSÉG + MEGBÍZHATÓSÁG + SZOLID ÁRAK = OMIKRON