fbpx

Agro-Alfa – közel a partnerekhez

Írta: Szerkesztőség - 2011 február 14.

Az Agro-Alfa Kft munkatársainak a 2010-es év első felében – ahogyan az ágazat egészére jellemző – több nehéz kihívással kellett szembesülnie. Ezzel együtt sikerült előbbre lépnünk partnereink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében.

Régi dédelgetett álmunk vált valóra 2010 júliusában, amikor is a vásárlói igényekkel összhangban megnyitottuk új telephelyünket Győrben, ezzel együtt már öt ponton vagyunk elérhetőek a Dunántúlon, új bázisunknak köszönhetően Győr-Moson-Sopron megyei ügyfeleink is közvetlenül informálódhatnak, és rövid úton elérhetik szolgáltatásunkat, legyen akár gépről vagy alkatrészről, műszaki áruról szó.

Soha még ennyi szántóföldi bemutatót, vevőtalálkozót nem szerveztünk, mint az idei évben, igazolva azt, hogy hosszú távon az ilyen jellegű közvetlen gyakorlati partnertalálkozókra van szükség, hogy ügyfeleink és jövendő partnereink megismerjék kínálatunkat és komplex szolgáltatásunkat, hisz a közvetlen, a vevői igényekhez folyamatosan igazodó kapcsolattartás mindig is fontos volt számunkra. Év elején a hagyományos Agro-Alfa Napok mellet először a Güttler hengerek mutatkoztak be a hagyományos RoadShow keretében. A bemutatók keretében ügyfeleink megismerhették a Vogel & Noot teljes munkagép választékát, ami már bizonyított a magyar gazdák körében, nem mellékesen a hazai gyártásnak köszönhetően folyamatosan figyelembe veszik a gazdálkodók igényeit, ami megnyilvánul a Vogel munkagépek újdonságaiban is, így a TerraDisc Pro rövidtárcsás boronában és a TerraTop M vontatott szántóföldi kultivátorban.

Mély benyomást tett a gazdálkodókra a Vogel TerraDig egyedi kialakítású XS és XXS lazító családja. A bemutatott Vogel-Noot munkagépek közel teljes választéka elérhető VN-Line akció keretében még szeptember végéig az Agro-Alfa munkatársainál. A gazdák VN munkagépekhez jutását könnyíti meg a roncsprémium akció és a „magyar gépet magyar gazdáknak” program is.

A He-Va hengerek Cambridge és Crosskill modelljei mellett bemutatkoztak a dán gyártó egyéb munkagépei, így Grass Roller kombinált gyepkezelő eszközei, Disc Roller rövidtárcsái és Sub Tiller lazítói. A nagy számban eladott He-Va hengerek bizonyítják a He-Va gépek megbízhatóságát az Agro-Alfa partnerei körében.

A Lemken munkagépek még a nehéz évkezdet ellenére is nagy érdeklődésre tartottak számot vásárlóink körében, különösen igaz ez a prémium kategóriás gyártó System-kompaktoraira, függesztett és féligfüggesztett Diamant ekéire, Heliodor rövidtárcsáira, Karat grubbereire és Solitair vetőgép kombinációira.

A Pöttinger bemutató körút keretében mutatja be Terrasem C6 kompakt direktvető gépét, bizonyítva, hogy az osztrák gyártó már nem csak a szálastakarmány betakarításban van otthon.

A Massey Ferguson traktorok egész évben rendelkezésre állnak, s biztosítják a vonóerőt bemutatóinkon, itt a vásárlók gyakorlati feltételek között győződhetnek meg a márka vitathatatlan előnyeiről, a kimagasló műszaki tartalom mellett a kimagasló vevőszolgálati háttérről is. A jövőben is minden lehetőséget megragadunk, hogy az érdeklődők gyakorlati próba keretében győződjenek meg e traktorok többlet jellemzőiről.

A Ferguson 2010-es traktor offenzívája elsősorban az MF 5400-as 96, 125, 145 LE-s Euroline modelljeire, illetve az MF 6400-as 157, 198, 230 LE-s prémium felszereltségű traktoraira épül. Mivel a beruházások alfája és omegája a finanszírozás 200 lóerős szegmensben kimagasló finanszírozási lehetőséget dolgoztunk ki partnereink számára 4 egyenlő törlesztőrészlettel, 3 éves futamidővel, biztosítva az előre tervezés biztonságát. Mindemellett a 100 LE alatti kategóriában a 3600-as sorozatú traktorokat kínáljuk kedvező feltételekkel, 390 lóerőig pedig a fokozatmentes Dyna-VT váltóval rendelkezésre áll a számos technikai újdonságot felvonultató MF 8600-as nehéz univerzális traktor sorozat.

Fontos információ, hogy év közepétől új rendszerben és kedvezőbb feltételekkel forgalmazzuk a Belarus MTZ traktorok teljes típusválasztékát, minek köszönhetően a gazdálkodók az eddigieknél jóval kedvezőbb feltételekkel juthatnak az ismert márka gépeihez az Agro-Alfán keresztül, nem mellékesen rövidesen az MTZ traktorok erdészeti változata is elérhető lesz.

Találkozzunk Bábolnán a már megszokott helyszínen (Központi bemutatótér „E” stand), a Massey Ferguson típusválasztékát reprezentáló gépkínálattal, ahol természetesen minden más általunk forgalmazott gépről naprakész információval állunk ügyfeleink és az érdeklődők rendelkezésére!

Találkozzunk őszi bemutatóinkon is, a gyakorlatban győződjön meg az általunk forgalmazott márkák előnyeiről!

Keresse üzletkötőinket és telephely vezetőinket!

9700. Szombathely, Ipari u. 3.

Tel.: 94/513-354, Fax: 94/513-351

[email protected]

RUGALMASSÁG – SZAKÉRTELEM – MEGBÍZHATÓSÁG