fbpx

„Egy nyelvet beszélünk a gazdálkodókkal”

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 február 05.

Az AGROTHON Kft. immár több éve a gazdálkodók megbízható partnere a mezőgazdasági gépértékesítés és alkatrészellátás területén egyaránt. A vállalkozás kizárólag olyan gépgyártók munkaeszközeit forgalmazza, amelyek a szegmensükben elismertek, legyen szó talajművelésről vagy akár növényvédelemről.

 

 

„Kizárólag elismert márkákat forgalmazunk”

Az AGROTHON Kft. referenciái nagy számban megtalálhatók az ország egész területén. A gépkereskedelmi vállalkozás a talajműveléstől egészen a betakarításig kínál új és használt munkaeszközöket, alkatrészeket. A vállalkozás kiemelt termékei között találhatók olyan ismert márkák, mint a PomAugustów feltöltőcsigák, a Gaspardo vetőgépek, a Kertitox permetezőgépek, valamint az Omikron talajművelő gépek.

Körmendi Tamás értékesítési vezető másfél évtizedes mezőgazdasági tapasztalattal áll a gazdák rendelkezésére: korábban dolgozott termelésben főmérnökként, volt szervizmérnök gépkereskedelmi vállalatnál. Emellett alkatrész- és gépértékesítés területen is többéves tapasztalattal rendelkezik. A hosszú évek során szerzett tapasztalatok alapján számára könnyű a gazdálkodókkal „egy nyelvet beszélni”.

Az AGROTHON Kft. azt is kiemelten fontosnak tartja, hogy jelen legyen a különféle szakkiállításokon is, mint az AGROmashEXPO vagy a Bábolnai Gazdanapok, ahol találkozhatnak a már meglévő és potenciális partnereikkel.

 

Omikron
Omikron: 2 év garanciával az AGROTHON Kft.-től

 

Nem csupán egy a többi között

A vállalkozás honlapján gazdálkodói véleményeket is olvashatnak az érdeklődők: ezek jellemzően elégedett, pozitív visszajelzésről, valamint Tamás korrekt és szakszerű hozzáállásáról tanúskodnak. Az AGROTHON Kft. ügyfelei azért is elégedettek, mert mindig azt kapják, amit a cég ígér.

Az érdeklődő a részletes árajánlattal együtt egy szakmai levelet is készhez vehet, ráadásul mindezt 48 órán belül. Ez a cégvezetés vállalása saját maga felé annak érdekében, hogy partnerei mielőbb megkaphassák a szükséges információkat a döntésük meghozatalához. Körmendi Tamás abban is segíti partnereit, hogy ne olyan eszközt vásároljanak, ami csupán sokadik gép a gazdaságukban. Olyan paraméterekkel és felszereltséggel rendelkezzen a megvásárolt munkaeszköz, amikre a gazdaságnak valóban szüksége van, s hosszú távon segítse a hatékony munkavégzést.

A cég által értékesített gépekhez igény esetén az ügyfelek hozzájuthatnak a számukra legkedvezőbb hitel és lízing konstrukcióhoz is. A gyártói garancia mellé pedig plusz, teljes körű és díjmentes garanciát is biztosít az AGROTHON Kft.

A vállalkozás természetesen nemcsak értékesíti az új és használt mezőgazdasági gépeket, de azok szervizeléséről és alkatrészellátásáról is gondoskodik valamennyi, a hazai piacon fellelhető géptípushoz.

 

Pomaugusztów

PomAugusztów: Nagy segítség a gazdáknak

 

Egy szolgáltatás a terméstöbblet eléréséért

Az AGROTHON Kft. tevékenysége mindezen túl a drónos monitoring vizsgálatokra is kiterjed. Az általuk kiértékelt információk birtokában a gazdálkodók meghozhatják a szükséges döntéseket permetezés, öntözés, a jövőbeli műtrágyázás, valamint a vetés területén egyaránt.

Míg a hagyományos táblaszemle alkalmával a terület mintegy 5-10 százalékáról gyűjthető ki információ, drón alkalmazásával ugyanannyi idő alatt a tábla teljes területe felmérhető. Az adatok feldolgozási idejét hozzáadva 24 órán belül komplett eredményt készít az AGROTHON Kft.

A monitoring célja, hogy a vegetációs időszakban komplett képet kapjon a gazdálkodó a kultúra egészségi állapotáról, és globális stressztérképet készítsen. Az idejében észlelt problémák kezelése termésnövekedést eredményez.

Az AGROTHON Kft. mindig arra törekszik, hogy egyre magasabb színvonalon és szaktudással szolgálja ki ügyfeleit. Ennek érdekében 2022-ben megnyitja Fejér megyei telephelyét.

 

Gaspardo

Gaspardo: Precíz és pontos