fbpx

Akcióban a 110 LE-s Massey Ferguson

Írta: Szerkesztőség - 2018 november 29.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: akcióban a 110 LE-s Massey Ferguson 5711 GLOBAL

Az importőr Austro Diesel az MF 5700 GLOBAL széria esetében rendkívüli árkedvezménnyel szeretné elérni, hogy minél több gazdálkodó meg tudja engedni magának a Massey Ferguson prémium minőségét. Az akciós modellek 110 LE-s 4-hengeres erőforrással vannak szerelve, és mind Nyugat-Európában készülnek.

GLOBAL széria – mit takar a név?

A gyártó többéves fejlesztés eredményeképpen, 2016-ban vezette be a piacra a GLOBAL szériát. A cél az volt, hogy az olyan gazdálkodók igényeit elégítsék ki, akik egyszerű váltóval szerelt, kevés elektronikát tartalmazó, mégis prémium minőségű gépet keresnek az univerzális szegmensben. Ahol nincs szükség RTK-ra, rugózott hídra, elektromos hidraulikaszelepekre, de prémium erőforrásra, rugózott fülkére és stabil, „egyszerű” műszaki megoldásokra, oda az MF 5711 GLOBAL tökéletes traktor.

Massey Ferguson 5711 GLOBAL:

• Erőforrás – AGCO POWER 4,4 l-es 4-hengeresAz 5711 GLOBAL a Massey Ferguson által már egy évtizede használt 4,4 l-es 4-hengeres motort kapta meg. Az erőforrás rendkívül nyomatékos, és 110 LE teljesítménnyel rendelkezik.

• Hajtómű – 12×12 szinkronváltó elektrohidraulikus irányváltóval

A sebességváltó esetében 2 főcsoportra vannak osztva a fokozatok. Főcsoportonként 6 sebességet találunk. Az első főcsoport 4-12 km/h közötti munkavégzést tesz lehetővé, a másodikban pedig 0 és 40 km/h között kapcsolhatók a sebességek. Az elektrohidraulikus irányváltó révén 8 km/h-ig tudunk menetirányt váltani.

• Emelőmű és hidraulika

A hátsó hárompontemelési kapacitása 4300 kg, amely által minden – a kategóriába szánt – munkagép bőséges tartalékkal emelhető. Ami talán még fontosabb, hogy a gépek hidraulika rendszere gyors mozgatást tesz lehetővé. Két szivattyú található a traktorban – egy kisebb a kormányműhöz, fékekhez adja az olajáramot. Egy nagyteljesítményű pedig külön csak a hárompontot, illetve a hidraulikát üzemelteti 58 l/perces szállítási kapacitással.

• Fülke – az ár fapados, de a fülke nem!

A Massey Ferguson mindig is híres volt arról, hogy kényezteti a kezelőt. Az MF 5711 GLOBAL esetében sincs ez másképp. Az árból engedett a gyártó, de a kezelő kényelméből nem. A légrugózású vezetőülés, a klímaberendezés, az utasülés mind az alapfelszereltség részét képezik. A kezelőszervek kiosztása „fergusonosan” példás, minden kézre esik, még egy nagyobb termetű kezelő is bőven elfér a vezetőállásban.

• Made in France A Global szériák egytől-egyig a Párizs mellett található, ultramodern Massey Ferguson-gyárban készülnek, ami garantálja a minőséget és az összeszerelés pontosságát.

A traktorok most eddig soha nem látott áron, 41.650 EUR nettó ártól megvásárolhatók a fenti felszereltséggel!

AZ AKCIÓ RÉSZLETEIÉRT ÉRDEKLŐDJÖN MÉG MA A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOKON: 0630-613-0122 VAGY 0630-530-5565