fbpx

Euralis rajzpályázat – Apukám a földeken dolgozik

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 május 06.

Az elmúlt hetek sokunkat megállításra kényszerítettek. Mindannyian most tanuljuk, hogy az új szabályokhoz, korlátozásokhoz, lehetőségekhez alkalmazkodva éljünk, de közben megőrizzük testi-lelki egészségünket. Vannak viszont olyan nagyszerű emberek, akik munkája nem teszi lehetővé, hogy otthonról dolgozzanak. Ilyenek a mezőgazdaságban dolgozó szakemberek is. Feléjük is nagy-nagy hálával tartozunk!

Ennek kapcsán az Euralis Kft. rajzpályázatot szervez bármely 14 év alatti gyermek részére, aki kedvet érez az alkotáshoz. A rajzok témája a mezőgazdaság, a szántóföldi élet, ahogy a gyermek látja a munkát a hétköznapi élet során (pl. traktorok, egyéb gépi munkák, napraforgóföld, kukorica, cirok, szója vagy repcetábla, betakarítás stb.).

A rajzpályázaton való részvétel ingyenes. A részvétel feltétele az egyik szülő által kitöltött jelentkezési lap és a mellé csatolt rajz fotójának feltöltése ide weboldalunkra.

Két korcsoportba lehet jelentkezni: 10 év alattiak és 10-14 év közöttiek

Az anyag leadásának határideje: 2020. május 31.

A rajzpályázat időtartama: 2020. április 25. és 2020. május 31. között.

A pályázatban kizárólag magyarországi székhellyel rendelkező gazdasági társaságok képviselői, egyéni vállalkozók, őstermelők és gyermekei vehetnek részt, akik bármilyen szántóföldi növény termesztésével foglalkoznak illetve a jelentkezési lapot teljesen kitöltötték.

Minden rajzot beküldő gyermek automatikusan bekerül a sorsolásba!

Nyeremények:

100 db ajándékcsomag (színezőkészletet vagy kifestőfüzetet) illetve 2-2 doboz 67 darabos rajzkészlet (2 db a 10 év alatti és 2 db a 10-14 év közötti gyermekek számára), fődíjként pedig 1-1 db Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi (2019) 32 GB táblagép kerül kisorsolásra 2020. június 5-én élő, online közvetítéssel a szervező Euralis Facebook oldalán.

Jelentkezés: https://www.euralis.hu/rajzpalyazat

Játékszabályzat: https://www.euralis.hu/jatekszabalyzat-2020

Forrás/fotó: Euralis