fbpx

Az Austro Diesel Az Év Agrárembere rendezvény büszke támogatója!

Írta: - 2015 november 12.

Az Austro Diesel GmbH, a Massey Ferguson gépek kizárólagos magyarországi és regionális importőre büszkén vesz részt az agrárium legnagyobb szabású társadalmi felelősségvállaláson alapuló, valamint a jószolgálat érdekében tartott „Az Év Agrárembere” rendezvényen.

A Massey Ferguson és az Austro Diesel 2009 óta élenjárója a környezettudatos fenntartható fejlődésnek illetve a mezőgazdasági generációváltás támogatásának. A társadalmi felelősségvállalás terén lakóterünk megóvására és így a hosszútávon fenntartható európai stílusú gazdálkodásra fekteti a hangsúlyt a vörös gyártó. Termékei a hatékonyság mellett piacvezetők a környezettudatosságban, amelyet a világon először a traktorokban/kombájnokban bevezetett SCR rendszer vagy a számos üzemanyag-fogyasztást csökkentő innováció is jelez.

Az Austro Diesel a mezőgazdasági generációváltás elhivatott támogatója.

Az osztrák cég filozófiája szerint az idősebb gazdálkodók gyakorlati tudását átadva megfontolt és alapos folyamat részeként szükséges a ma 25-40 év közötti korosztálynak idővel átvenni a gazdaságokat. Az ő felkészültségüket pedig a hazai agrárszektor sikerességének érdekében minél magasabb szintre szükséges kitolni annak érdekében, hogy a hagyományos gazdálkodási elveket minél hatékonyabban tudják ötvözni a modern kor vívmányaival. Azonban a most tanulmányaikat végzőkről sem szabad megfeledkezni, hiszen hosszútávon ők adják majd az agrártársadalom gerincét. A jószolgálat és a fiatal generációk segítése érdekében az Austro Diesel vállalja, hogy 2016-ban támogat egy kiválasztott magyar mezőgazdasági intézményt.