fbpx

Bíborhere-vetőmag termelési lehetőség

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 július 05.

Magyarország éghajlata az aprómag termesztésre kiválóan alkalmas. Hazánkban a bíborherét 4-5000 hektáron vetik, főként vetőmagtermesztés céljából. A termés túlnyomó többségét Nyugat-Európába exportáljuk, de itthoni felhasználása is erőteljesen növekszik, főként a növekvő vetőmag-szaporítás és az ökológiai másodvetések miatt.

 

Bíborhere

 

Biztonságos, jövedelmező

A bíborhere biztonságosan termelhető, jövedelmező növény, termesztéstechnológiája kiforrott. Termesztése külön gépberuházást nem igényel, a gabonatermesztés gépsorával megoldható. Kedveltségéhez hozzájárul, hogy 2018-tól egy-egy arányban elfogadják a zöldítésben. A szálas-fehérjenövény támogatási programban szintén szerepel a bíborhere.

 

Bíborhere

 

Kiszámítható integráció

A bíborhere helye a vetésszerkezetben fontos, szerepe a gazdálkodásban szakmailag indokolt. Az Agro-Largo Kft. ezért ajánlja mezőgazdasági termelőknek és gazdaságoknak a kiszámíthatóan jövedelmező bíborhere-vetőmag termesztését. Az integráció vetőmag-előfinanszírozást, teljes körű ügyintézést, folyamatos szaktanácsadást és biztonságos felvásárlást jelent. Az általunk termeltetett növények a kedvezőtlenebb adottságú területeken jövedelmező hasznosítást jelentenek.

 

Ha a lehetőség felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Az együttműködés feltételeiről és a szerződéskötésről részletes tájékoztatást adunk.

 

https://agro-largo.hu/termeltetes/

+36 30 516 8289

Agro-Largo