fbpx

„Én és a kukoricám” – DuPont Fotópályázat 2016

Írta: - 2016 április 18.

– DuPont Fotópályázat 2016

A DuPont Magyarország Kft. az Agroinform portállal együttműködésben meghirdeti fotópályázatát a hazai kukorica termesztést bemutató felvételek készítésére – a Magyarországon dolgozó kukoricatermesztő gazdálkodók és növényvédelmi szakemberek számára.
Mutassa meg nekünk Ön is saját történetét, tapasztalatait a kukorica gyomirtásáról a hatékony DuPont technológiával!
Értékes nyeremények találnak gazdára!
A pályázatra kifejezetten a kukoricatermesztés és gyomirtás valamint az ahhoz tartozó különböző mezőgazdasági munkafolyamatok szépségeit feltáró és bemutató felvételeket várjuk – akár profi géppel, akár mobiltelefonnal készültek. A fotókon a pályázat címének megfelelően a kukoricán kívül ember(ek)nek is meg kell jelenniük.
A pályázat keretében várjuk a selfie típusú és hagyományos készítésű fotókat, amik bemutatják Önt és kukoricáját és tapasztalataikat a DuPont gyomirtási technológiával.
A pályázat beküldési határideje: 2016. április 1–október 30. között folyamatosan.
Pályázni a következő két kategóriában lehet:
I. A kukorica gyomirtása: kukorica gyomviszonyai, vegetáció, növényápolás, beleértve a növényvédelmi kezeléseket, valamint a betakarítást és a tárolást is.
II. Kukorica a fotóművész szemével: látványos, művészi képek a termesztés folyamatában.
Részletes pályázati kiírás és feltételek, díjazás és képfeltöltési lehetőség 2016. április 1-től:

www.dupont-foto.agroinform.hu

További információk: Ha a pályázattal kapcsolatban kérdése merül fel, kérem keresse a DuPont területi képviselőit, szaktanácsadóit.

www.novenyvedelem.dupont.co.hu

DuPont™ Principal® Plus Gold gyomirtó szer kereskedelmi csomag

Komplett kukorica gyomirtó szer csomag, öt hatóanyaggal a kukorica tökéletes posztemergens gyommentesítésére, az összes fontos évelő és magról kelő, egy- és kétszikű gyomnövény irtására áru- és silókukoricában.
10 hektár kezelésére összeállított komplett kukorica gyomirtó szer kereskedelmi csomag, olyan hatóanyagokból összeállítva, melyek biztosítják a kukorica tökéletes posztemergens gyommentesítését az összes fontos évelő és magról kelő, egy- és kétszikű gyomnövény ellen áru- és silókukoricában. A kukorica gyomirtó szer csomagban a Principal® Plus maximális dózisa hektáronként 1 liter Successor T*-vel került kiegészítésre. Ez a teljes hatásspektrumú technológia lehetővé teszi a nehezen irtható (pl. csattanó maszlag), vagy a már túlfejlett gyomok elleni védekezést is. Az egyszikű gyomok 1–3 leveles, a kétszikű gyomok 2–6 leveles állapotában javasolt a felhasználása.

Miért érdemes a Principal® Plus Gold gyomirtó szer csomagot választani?

  • mert a kukorica 7 leveles koráig kijuttatható,
  • mert kedvező ár-érték arányú,
  • mert a megkésett vagy rosszul sikerült alapgyomirtás kijavítására is alkalmas,
  • mert teljes hatásspektrumú a kukoricában előforduló valamennyi fontos gyomnövény ellen,
  • mert gyors perzselő hatása látványos,
  • mert a csapadékviszonyoktól függetlenül egy permetezéssel elvégezhető a kukorica sikeres gyomirtása, így csapadékos és száraz évben is megbízható eredményt ad („Egy szer egyszer”),
  • mert kiemelkedő hatékonyságú az egyszikűek ellen is ; úgymint fenyércirok, köles, muhar fajok és kakaslábfű.

További információk:
www.principal-plus-gold.dupont.co.hu

A növényvédő szereket mindig biztonságosan és felelősségteljesen használja! A DuPont készítmények felhasználása elôtt olvassa el és kövesse a termékek csomagolásán lévô címke felhasználási utasításait!

® az E. I. du Pont de Nemours and Company bejegyzett márkaneve,
™ az E. I. du Pont de Nemours and Company márkaneve
*a Successor T a Cheminova A/S márkaneve