fbpx

Biztosítjuk a nyugodt, biztonságos üzemeltetést– Pronar-pótkocsik 36 hónap garanciával

Írta: Szerkesztőség - 2020 június 02.

A Pronar-pótkocsik Magyarországon az utóbbi években a legelterjedtebb pótkocsikká váltak, hiszen ideális megoldást nyújtanak a szállítási feladatokhoz. Óriási választék áll a gazdák rendelkezésére 2-27 tonna terhelhetőségig.

Bőséges alapfelszereltségükkel vetélytársai fölé emelkednek, mint pl.: egy- vagy kétkörös légfék, második pótkocsi csatlakozási lehetősége (elektromos, hidraulikus csatlakozás, automata vonófej), pótkerék, oldalfal magasítás, súber, létra fellépővelstb.

Opcionális lehetőségekkel mindenki a saját igényére formálhatja a gazdag alapfelszereltségű konstrukciókat, melyek közül néhány a takaróponyva, a magasító háromszög, a harmadik oldalfal-magasítás.

Előnyei továbbá a többi pótkocsival szemben a robusztus, csavarodásmentes alváz, felépítmény és tengelyek. A versenytársaknál nagyobb önsúly, amely komoly acél mennyiséget jelent. Kiválóan alkalmasak termény szállítására a nagyszerű tömítettségnek köszönhetően.

Tökéletesen alkalmazhatók mind a közúti, mind a szántóföldi közlekedésre a nagyméretű kerekei miatt.

Ár-érték arányuk messze a legjobb a piacon, amelyet mutat az eddig eladott nagy darabszám és a gazdák elégedettsége is.

Megbízhatósága miatt csekély az alkatrészigénye, ami jelentős megtakarítást eredményezhet!

Méltán érdemes kiemelni a Pronar-pótkocsik legelterjedtebb típusát, a Pronar T680-ast, amely kiválóan alkalmas mezőgazdasági és kommunális szállítási munkálatokhoz. A 600 mm magas felépítményre szerelt tartós, 800 mm magas oldalfalprofilok szoros zárást biztosítanak, a vastag acélból készült padlólemez révén pedig könnyedén szállíthatók a 14 tonnánál nem nehezebb mezőgazdasági termények és hulladékok. A ponyvázható, 3 oldalra billenthető pótkocsi rakfelülete Europalet szállítására is alkalmazható. A 60 km/h haladási sebességre tervezett tengelyeknek köszönhetően a pótkocsi 40 km/h-s legnagyobb megengedett sebessége lehetővé teszi a pótkocsi legújabb típusú traktorokkal történő vontatását is. A pótkocsi biztonságos és kényelmes használatáról a hátsó kerekeken található sárvédők, kerékékek, és a pótkocsi alatti konzolon elhelyezett pótkerék gondoskodik. Az alapáras tartozékként szállított hátsó surrantó lehetővé teszi a szemestermény-ürítő perem vagy szállítócsiga csatlakoztatását a szemestermények könnyű kirakodása érdekében. További felszerelések révén igényeire szabhatja a pótkocsit, így a lehető legkedvezőbb áron juthat hozzá az optimális pótkocsihoz.

A Pronar-pótkocsik zavartalan, zökkenőmentes üzemeltetéséhez elengedhetetlen a megfelelő alkatrészellátás. A Dorker Kft. országos lefedettséggel biztosítja Önnek

Az eredeti Pronar-alkatrészeket minden típushoz, melyek online, webshopunkban (webshop.dorker.hu) valamint telephelyeinket azonnal beszerezhetők.

www.dorker.hu