fbpx

… már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 18.

A HABI Kft.-nél az Önök igényeihez igazodva nyugati erőgép- és pótkocsi-alkatrészek, komplett munkagépek, munkagép-alkatrészek értékesítését is bevezettük.

Fűkaszáink már bizonyítottak, a gazdák megbízható segítői a betakarítási munkálatokban. Kiemelkedő minőségű bálacsomagoló-gépeket és -kellékeket kínálunk szálastakarmányok, gyep- és lucernaszéna és a szenázskészítés igényeinek megfelelően. A minőségi takarmány előállításához fontos, hogy a széles választékból a gazdálkodók a termelési szerkezetüknek, a termőterületi arányoknak, a betakarítandó terület nagyságának, és egyéb körülményeiknek megfelelő bálacsomagoló-eszközöket válasszák ki. A HABI ebben is segít! Értékesítőink szakmai tanácsadással állnak vásárlóink rendelkezésére országos szaküzlethálózatunkban.

Jól működő hajtásláncra vágyik? Mezőgazdasági gépek meghajtásához szükséges egyszerű és speciális kardántengelyek és kardántengely-alkatrészek kiemelkedően széles választéka rendkívül kedvező áron elérhető szaküzlethálózatunkban és webáruházunkban is.

Éjszakába nyúlnak a munkálatok? Próbálja ki kedvező áron kapható, messzebbre és nagyobb fényerővel világító, hosszabb élettartamú ledes munkalámpáinkat is, melyek számos kivitelben megtalálhatók kínálatunkban!

Szakértő értékesítő kollégáink az ország 22 pontján több ezer, azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várják Önt! Egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel biztosítják a szükséges alkatrészeket. Áprilistól már Hajdúszoboszlón, a Nádudvari út 52/A szám alatt is megtalálja a HABI Kft. egyedülálló szolgáltatásait.

Termékeink és szaküzleteink listájáért látogasson el weboldalunkra, csatlakozzon Facebook közösségünkhöz! Ha szívesen lenne tagja egy fiatalos, dinamikusan fejlődő csapatnak, keresse állásajánlatainkat a http://www.habi.hu/index.php/allasok menüpontban!

Központi elérhetőségek: Tel.: +36 77 426 335

E-mail: [email protected]

http://www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu

facebook.com/habikft