fbpx

Csúcstermékek és szolgáltatások haladó gazdák számára a Zephyrtől

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 április 28.

Az 1990-ben alakult  Zephyr Kft. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő profilja a talajfertőtlenítés és kártevőirtás, de a 30 éve sikeresen működő vállalkozás ma már növényvédő szereket, tápanyagokat is forgalmaz, valamint kertészeti és ökogazdálkodási szaktanácsadást is végez.

 

ginegar red leno
A világ leghatékonyabb rendszere nálunk is beválik (fotó: Zephyr Kft.)

 

Kártevőirtás szigorú szakmai elvek mentén

A kezdetben csak szolgáltatást nyújtó kisvállalkozás az elmúlt 30 évben jelentős fejlődésen ment keresztül. Azon túl, hogy a legismertebb gyártók termékeit forgalmazza, az újabb kihívásoknak eleget téve bővítette növényvédőszer- és tápanyag-gazdálkodási palettáját (műtrágyák, levél- és lombtrágyák, biostimulátorok stb.), valamint a kártevő- és rágcsálóirtó szerek kínálatát. A Zephyr Kft. fő profilja továbbra is az országos szintű rovar- és rágcsálóirtás maradt különböző formulációjú szerekkel, de a cég már talajfertőtlenítést és gabonagázosítást is végez korszerű, engedélyezett szerekkel, szigorú szakmai irányelvek mentén. A megrendelők ISO és HACCP előírásait messzemenőkig betartják.

 

Kertészeti csúcstechnika

Emellett már növényvédelmi szaktanácsadással is foglalkoznak a Zephyr munkatársai. Immár harmadik évtizede honosítják meg hazánkban az izraeli kertészek szakmai tudását és technológiáját. A cég mintegy 25 évvel ezelőtt elsőként kezdte el forgalmazni  Magyarországon a GINEGAR kertészeti külső (hároméves) és belső (egyéves) fóliáit. Ezek a minőségi fóliák biztosítják a növények egészséges fejlődéséhez szükséges fény- és hőmérsékleti viszonyokat. Hatékonyságuk nem csak a növények hozamnövekedésében, hanem azok minőségi tulajdonságaiban is megfigyelhető, ennek köszönhetően ezek a fóliák hamarabb termelik meg a rájuk fordított költséget, mint vetélytársaik. A kertészetekben egyre nagyobb jelentőséggel bír mind a jég mind a rovarok elleni védelemben a RED LENO jégháló is. Kiválóan kapcsolódik a GINEGAR termékekhez a cég által is értékesített izraeli PLASTRO és NETAFIM öntözéstechnika, amely magas színvonalon képes biztosítani a növények számára szükséges vizet és tápelemeket.

ginegar fólia
Nem mindegy, mennyi hőt tart vissza a fényáteresztő fólia (forrás: Zephyr Kft.)

 

Folyamatos fejlődésben

2017-től a Zephyr a növényvédelmet érő új kihívásokra reagálva az öko- és biogazdálkodásban is használható biostimulátorok, valamint az organikus szervestrágyák (marha- és baromfitrágya) értékesítésével is foglalkozni kezdett. Munkatársai folyamatos képzésével pedig arra törekszik, hogy partnereit folyamatosan informálhassa a kertészeti technikák legújabb vívmányairól, így a gazdálkodók megismerhetik és alkalmazhatják a Zephyr korszerű termékeit.

ginegar fólia
Zárt térben kevesebb vegyszerrel lehet dolgozni (forrás: Zephyr Kft.)

 

A zárt termesztőberendezéseké a jövő, erről szólt ez a cikkünk is: Ez a jövő: majdnem duplázódik a beltéri gazdálkodás piaca.

Zephyr Kecskemét

Elérhetőségek:

http://www.zephyrkft.hu/

Titkárság +36-30/998-97-30
Értékesítés +36-30/249-10-03
Területi képviselő +36-30/249-10-02

ginegar logo