fbpx

Ezért választják a Kongskilde kaszákat!

Írta: Szerkesztőség - 2020 június 13.

Mi a gazdák biztonságára törekszünk, szeretünk biztosra menni. Szeretjük, ha egy gép nem hagy cserben a szezon közepén, hiszen az időjárás dönti el legtöbbször, meddig dolgozhatunk. Előnyben részesítjük azokat a gépeket is, amelyhez ha sokszor nem is azonnal, de a fődarabok is beszerezhetők 2-3 napon belül.

Gyorsan terjed a gazdák közt

A Kongskilde márkával ugyan sokan még csak most ismerkednek, de már többszáz gazdaság alkalmazza ezt a dán termékcsaládot. A talajművelőktől a takarmánykeverő-kiosztó kocsikig többféle terméke ismert világszerte. Korábbi nagy vetélytársához, egy ismert „piros”, holland mezőgépmárkához szokták mérni leginkább, talán nem is véletlen, hogy a Szakadáth-Gépker Kft. képviseli a Kongskilde szálastakarmány-betakarítógépek üzletágát. A Kongskilde a Szakadáth-Gépkernek felajánlotta a szálastakarmány szegmens képviseletét, amit el is fogadtak, hiszen nagyon sok a hasonlóság a két brand gépei között. A minőségi mezőgéptermékek képviseletéről ismert családi cég munkatársai már több éve számos kaszát és rendkészítőt üzemelnek be Magyarországon, így több referenciahelyet tudnak ajánlani a vásárlás előtt állóknak.

Biztonság, erő, kezelhetőség – felár nélkül!

A Kongskilde front-, vontatott és függesztett tárcsás kaszákat a legtöbben azért szeretik, mert ami a legtöbb más márkánál feláras opcióként szerepel, ezeknél a kaszáknál alaptartozék. Külön kiemelhető a robusztus kővédelmi-rendszer. Ezeknél a kaszáknál a fogaskerekek vagy a csapágyak cseréje az egyes tárcsáknál különleges szerszámok nélkül kivitelezhető, a fogaskerekek gyors szervize a teljes erőátvitel szétszedése nélkül elvégezhető. Ha pedig a kaszagerendely pl. egy kőhöz ütközik, akkor a Top Safe rendszerben egy rugó automatikusan összenyomódik, ez a gépet megemelve átjuttatja az akadály felett, óva a kaszát a sérülésektől. A másik érv a Kongskilde kaszák vásárlása mellett az egyedülállóan sima és alacsony kaszagerendely, ami a tiszta vágást és a terménynek a gépen keresztül történő egyenletes áramlását biztosítja. A talajkövető-rendszernek köszönhetően az alacsony talajnyomás egyenletesen oszlik el a pengesor teljes szélessége mentén, ezáltal kíméli a vetést és óvja a növény koronáját.

Előnyök, jó áron

Ezt a sok előnyös tulajdonságot olvasva a gazda joggal kíváncsi a gépek áraira is. A jó hír az, hogy az ára még a 3 millió forintot sem éri el. A cég Youtube-videóit látva majd’ minden nap sokan döntenek úgy, hogy a Szakadáth-Gépker dunavecsei és biharkeresztesi telephelyén megtekintik e dán márka rendképzőit és tárcsás kaszáit. Aki videón szeretné látni a kaszák gyönyörű munkáját, a QR kódot telefonnal beolvasva elindíthatja a videót, vagy a www.youtube.com weboldalon „Kongskilde tárcsás kasza működése magyar felirat” címen is megtalálhatja. A Szakadáth-Gépker szálastakarmány-betakarítógép szakértőit pedig a +36 30 686 5464, illetve a +36 30 263 2132 telefonszámon hívhatja, mert a cég munkatársai készséggel állnak további információval rendelkezésére.