fbpx

HARDI COMMANDER

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 március 02.

– A permetezés élvonalában, kompromisszumok nélkül

 

Hardi Commander

 

A COMMANDER tervezésekor az irányvonalat az mutatta, hogy a gép teljességgel kielégítse a modern kor professzionális gazdálkodóinak igényeit. Ettől a permetezőgéptől a gazdák azt várják el, hogy élen járjon a kapacitás, megbízhatóság, biztonság terén, és optimális, egyszerű kezelhetőséget és precíz kijuttatást garantáljon.

A gép bal oldala – ahol az összes elsődleges fontosságú kezelőszerv található – kiváló példája a funkcionális felépítésnek. Ez a SmartValve, ahol a feltöltés vagy a tisztítás során a permetezőgép működtetéséhez szükséges minden elsődleges funkció vezérlése a két fő szeleppel történik. Ezek a munkazóna központi részén helyezkednek el.

 

Hardi Commander

 

A logikus elrendezésű forgókarok és a jól látható, színkódolt ikonok nagyon egyszerűen átláthatóvá és kezelhetővé teszik a rendszert, és jelentősen csökkentik a permetezőgép indításához és működtetéséhez szükséges időt. Ha egy opcionális töltési rendszer (akár szivattyús, akár FastFiller gyorstöltő) kerül felszerelésre, akkor ezt egy további szívószelep szolgálja ki.

 

 

A HARDI TWIN FORCE levegőrásegítéses technológia maximális kapacitást, időjárástól való függetlenséget és prémium kategóriájú kijuttatási technológiát kínál a felhasználóknak.

 

Hardi Commander

 

Két, nagy teljesítményű hidromotoros ventilátor juttatja el a levegőt egy légzsákban, szimmetrikusan a jobb és a bal kerethosszon. Ez erőteljes légáramot és egyenletes eloszlást biztosít a teljes munkaszélességen. A kijuttatott levegő mennyisége és a levegőfüggöny szögének együttes változtatása a HARDI TWIN különleges és egyik legfontosabb jellemzője. Ez lehetővé teszi a még pontosabb célzott kezelést az időjárási viszonyoktól és a kezelt növényi kultúra állapotától függően.

Az irányított levegőáram nemcsak a nagyobb kezelési sebességből adódó menetszél okozta elsodródást szünteti meg, de a fúvókák munkájába is „besegít”. A fúvókák csúcsától számított 30 cm távolságban már egy a levegőáram által szétporlasztott, finomabb cseppméretű kezelési minőséget kapunk. Ennek eredményeként, nagy sebességet tartva nő a lefedettség, illetve ezzel együtt a permetezés hatékonysága is.

 

Hardi Commander

 

HARDI TWIN-nel a szükséges vízmennyiség akár a felére csökkenthető, így a vízszállítás és a töltési idő is jóval kevesebb. Mivel az elsodródás veszélye alacsony, a haladási sebesség 50%-kal is megnövelhető. Az egy nap alatt lepermetezett terület pedig még szeles napokon is jelentős, a TWIN FORCE emellett kiváló keresztlefedettséget nyújt.

 

A TWIN FORCE rendszer egyedülálló előnyei:

  • Magasabb haladási sebesség – nagyobb területteljesítmény;
  • Megfelelő helyre juttatott növényvédő szer;
  • Gazdaságos dózis – kevesebb vízmennyiség;
  • A permetszer-felhasználás akár 30%-os csökkentése;
  • A szél elsodró hatásának drasztikus lecsökkentése.

 

 

A COMMANDER emellett rendelhető az opciós HARDI SafeTrack kormányzásrendszerrel is. Ez a forradalmi funkció más hagyományos rendszerek előnyeit egyetlen, kiválóan működő rendszerben ötvözi. A SafeTrack funkcióval nem kell kompromisszumot kötnie a szűk fordulás és a stabilitás között.

A rendszer garantálja a taposási kár minimalizálását, a biztonságos és kezelőbarát működéssel együtt. Egy számítógép folyamatosan figyeli a haladási sebességet és a fordulási sugarat annak érdekében, hogy a nyomkövető rendszer által végrehajtott korrekció mindig a lehető legbiztonságosabb legyen. A SafeTrack garantálja, hogy a szórókeret mindig 100%-ban merőlegesen álljon a művelőnyomokra. Ez a táblaszéli fordulók során is tökéletes kijuttatást biztosít.

A COMMANDER egy valódi csúcskategóriás gép a növényvédelemben, amely a komoly elvárásokat támasztó gazdálkodók számára készült.

Ne habozzon keresse fel most hivatalos HARDI forgalmazóinkat személyre szóló COMMANDER ajánlatainkért!

 

AGROÁZIS
DORKER
További információk

 

Hardi Commander

 

További Hardi termékekről