fbpx

A Fliegl most is gondolt együttműködő partnereire

Írta: Szerkesztőség - 2021 március 02.

Hosszú évek hagyománya, hogy a Fliegl cégcsoport képviselője az AGROmashEXPO-n megköszöni partnereinek az együttműködést, és díjazza a legjobban teljesítő kereskedőit, akik a mezőgazdaságban és az építőiparban alkalmazható pótkocsikat, adaptereket és egyéb gépeket forgalmaznak. Ebben az évben – a sajátos körülmények miatt – saját telephelyükön, biztonságos környezetben értékelték a két legjobban teljesítő partnert.

 

A Fliegl abdai gyára rendkívül sikeres évet zárt 2020-ban

A cég eredményei a szerződött kereskedő partnerek teljesítményében is számszerűsíthető volt. Ezek az együttműködések idén is értékelésre kerültek, és ezúton is köszöni a Fliegl partnerei munkáját.

A pandémia miatt elrendelt korlátozó intézkedések nem teszik lehetővé a márciusi AGROmashEXPO fizikai megtartását. Így az eddigi szokástól, miszerint ezen a rendezvényen adják át a Fliegl standjánál a díjakat, idén sajnos el kellett térni. A cégcsoport képviselői útra keltek, hogy a két legjobban teljesítő kereskedő a saját telephelyén, személyesen vehesse át a Fliegl díját.

 

2020-ban legnagyobb forgalomnövekedést ért el

A berettyóújfalui Bihar-Express Ktf. bizonyult a legjobbnak ebben a kategóriában. Az országban élen járnak Fliegl adapterek értékesítését tekintve, és rengeteg munkát fektetnek a minőségi, szakszerű értékesítésbe.

 

Mezőgazdasági gépeket is forgalmaznak
Élen járnak a Fliegl adapterek terjesztésében, ezzel segítve az agrártermelők munkáját (Fotó: fliegl.hu)

 

2020-as év legnagyobb forgalmát lebonyolító régiós kereskedő

A kunhegyesi Faragó Bt. nyerte el teljesítményével ezt a címet. Faragóék egy 25 éve működő családi vállalkozás, ahol a család minden tagja kiveszi a részét a vállalat működésében, így tud náluk a gépezet olajozottan működni. Ezt a számaik is bizonyítják, régiós kereskedőként több nagyvállalatot is megelőztek a Fliegl kereskedői listáján.

A titkuk, hogy az udvaron szinte minden típusú pótkocsi megtalálható és gyorsan ki tudják szolgálni a vevői igényeket.

 

Mezőgazdasági gépeket is forgalmaznak
Raktárkészleten folyamatosan van minden típusú pótkocsi, így a mezőgazdasági termelők igényei ki tudják szolgálni rövid idő belül (Fotó: fliegl.hu)

 

A fent említett kereskedők által nyújtott teljesítmény dicséretre méltó, az eszközökhöz és a vevőkhöz tanúsított hozzáállásuk pedig példaértékű. A Fliegl nyilatkozata szerint öröm velük együtt dolgozni és hálásak a partneri együttműködésekért.

 

Forrás: Fliegl, Sajtótájékoztató

Összeállította: Barna Ferenc