fbpx

Öntözés – Bauer

Írta: Szerkesztőség - 2013 május 13.
Az elmúlt év bebizonyította, hogy sikeres volt a váltás.
Az iroda kibővült, immár 16 fővel egy ütőképes, 12-35 éves szakmai gyakorlattal bíró csapat áll az öntözési- és hígtrágya kezelési beruházásokat tervező régi- és új partnerek rendelkezésére.
Egyaránt segítséget tud adni a műszaki megoldások kiválasztásában, a szerelésben, szervizellátásban is.
A forgalom az elmúlt évben kiemelkedő volt, különösen a II. félév eredményeinek köszönhetően.
Ez tette lehetővé a fejlesztéseket az infrastruktúra és az informatika területén is.
A BAUER HUNGÁRIA Kft. új telephelye ideális, mind az elhelyezkedését tekintve, mind környezetileg és a technikai lehetőségeket illetően is.
A megújult alkatrészraktár impozáns külseje mellett gyorsabb alkatrészellátást biztosít, mindemellett jelentősen csökkentek az alkatrészárak is, a vevők megelégedésére.
bauer öntöződob
Új gépekkel is megjelent a BAUER HUNGÁRIA Kft a hazai piacon.
A PRORAIN márkanevű BAUER öntöződob árát tekintve versenyképes a hazai konkurens olasz és német gyártók gépeivel. Magas műszaki színvonalát bizonyítja, hogy a géptest egészében tüzihorganyzott, a vázszerkezet erős, a kitámasztó lábak stabilak, a gépkitámasztás hidraulikus, a hidraulika tömlők rejtettek, a gép komputeres vezérlésű, a dobmeghajtás precíziós gyártású fogas ívei pontos láncvezetést tesznek lehetővé.
A szórófej kocsija BAUER szabadalom, mely a szórófej állandó függőleges helyzetét biztosítja a speciális dőléskiegyenlítővel, még egyenetlen talajon is.
Mindezek meggyőző érvek amellett, hogy azok a gazdálkodók, akik jelenleg az öntöződobok piacán a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő RAINSTAR-t nem tudják megvásárolni, lehetőségük van egy szintén jó minőségű és kiváló ár-értékarányú öntöződobot venni, a BAUER PRORAIN-t.
Új gép a szarvasmarha telepek alomregenerációjában már bizonyított FAN BRU 1000 modell mellett, a FAN BRU 2000 típus, mely 3000 pihenőbokszos tartású szarvasmarha csíramentes alomanyaggal való ellátását oldja meg.
Az AGROPRODUKT ZRT Pápa két szarvasmarha telepén, Ihászon és Marcalgergelyiben már 2-3 éves meggyőző tapasztalattal rendelkeznek e gépek teljesítményéről.
Ezek a telepek a FAN BRU alomregeneráló berendezéseknek köszönhetően a leggazdaságosabb telepeikké váltak.
A technológia költségkímélő, mivel nem kell szalmát használni, ill. vásárolni.
Várunk minden érdeklődőt az új telephelyen és a közelgő Bábolnai Gazdanapokon, a színsoron lévő kiállítási területünkön is.