fbpx

Haladás a mezőgazdaságban, minőség a termelőknek

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 19.

Széles körben kezd teret nyerni a Green Has Italia lomb- és öntöző-műtrágyáinak kínálata. Harmadik éve dolgozunk azon, hogy termelőinknek megoldást kínáljunk termékeinkkel és technológiáinkkal.

Tesszük ezt az olasz anyacég segítségével, mely az egyik legnagyobb gyártó a hazájában, és már 33 éve dolgozik kiváló minőségű termékeivel szerte a világon.

Az eddigi eredményekből és a Green Has Italia által vázolt jövőbeni termékfejlesztésekből született az ötlet, hogy egy nagyszabású, országos Alma Szemináriumot szervezzünk. Előadóink között köszönthettük Dr. Apáti Ferencet, aki régóta vizsgálja az alma helyzetét gazdasági szemmel, ezért felvázolta a jövőbeni kilátásokat is, valamint Tarcza Tamást, aki a biológiai növényvédelem kihívásairól és megoldási lehetőségeiről beszélt.

A cégünk által prezentált előadások az alma- és a csonthéjas termésűek lombtrágyázási technológiáiról szóltak. Speciális termékeink közül a kalcium-tartamú készítményeket emeltük ki, elsősorban az idei szezon kihívásai miatt. A CALCIOGREEN PS PLUS, mint kulcstermék a maga 40% CaO-tartalmával, különleges, szervessavas kötésével kiválóan felszívódik, és tényleges kalcium-utánpótlást biztosít gyümölcseinknek. A benne levő formiát pedig az auxin-pumpa beindításával segíti a talajban levő kalcium felvételét. Egy másik, szintén nitrogén nélküli termék a NEWCAL, mely egy folyékony kalcium-klorid-oldat, technológiánk másik fő eleme. Virágzáskor már alkalmazzuk a CALFOMYTH-et, mely működő foszfort és kalciumot tartalmaz egy termékben, szinergista mikroelemekkel.

A specialitásaink is sorra kerültek, melyek a termés minőségét hivatottak fejleszteni, megvédeni. Az extrém időjárási viszonyok egyre többször fordulnak elő, ezért javasoljuk az 50% aminosav-tartamú NUTRIGREEN-t amely nagyon komoly segítséget nyújt növényeink számára, és emellett kiemelt szerepe van a minőségi paraméterek javításában is. A HASCON M10 AD nevű termékünk kiválóan alkalmas az érés tökéletesítésére; szín, íz, szárazanyag növelése mellett a fás részek beérésének is segítője. Kiemelendő még a SILVEST, egy igen különleges formula, mely megakadályozza a repedéseket, és hosszabb élettartamot, jobb tárolhatóságot és pultállóságot biztosít a gyümölcsnek.

Fent említett termékeinkről, további kultúrák technológiáiról (zöldség, szántóföld) a bővebb információkat keressék honlapunkon (www.seedplus.hu)!

További elérhetőségek:
[email protected]
Központi szám:
+36 56/598-895