fbpx

Mezőfalván „Az év szaktanácsadója” díj nyerteseit is kihirdették

Írta: Sándor Ildikó - 2021 június 11.

A mezőgazdasági termelők érdekeit legjobban szolgálva végzett munka elismeréseként „Az Év Szaktanácsadója” díj nyerteseit 2021. június 9-én, Mezőfalván, a NAK Szántóföldi Napok keretében köszöntötte az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

A díjra jelöltek közül a hat legjobbnak ítélt szaktanácsadási pályázati anyagot benyújtót hallgatta meg az AM, a NAK és a Nemzeti Agrár-tanácsadási Bizottság (NATaB) képviselőiből álló szakmai grémium. Az elismeréseket Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Győrffy Balázs, a NAK elnöke, valamint Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, NATaB-elnök adta át a mezőfalvi rendezvény első napján.

 

az év szaktanácsadója
Rangra emelik a szakmai tudást, talán valóban értéke lesz a jó tanácsnak

 

Dombóvárra került az elismerés

„Az Év Szaktanácsadója” címet Naszvadi Endre Zoltán Tolna megyei szaktanácsadónak ítélték, aki a Dél-Dunántúl legnagyobb szaktanácsadói központját hozta létre, több mint száz szövetkezeti és kétezer gazdálkodó ügyféllel rendelkezik, és egyben gazdaköri elnök is, 15 éve szaktanácsadó. Naszvadi Endre Zoltán nemrégiben szűkebb környezetében, Dombóváron is rangos elismerésben részesül, épp a mezőgazdaságban elért eredményei kapcsán. Az Ivanich Antal-díjat dombóvári gazdasági élet kiemelkedő szereplőinek elismerése érdekében alapította a város képviselő-testülete. A mezőgazdaság terén végzett, országos szinten is figyelemre méltó szakmai munkája, valamint Dombóvár fejlődésének előmozdításában szerzett érdemei elismeréseként 2020 őszén kapta meg ezt a díjat a NEZ Cégcsoport tulajdonosa és vezetője.

 

A rangos mezőfalvi kiállítás további díjazott szaktanácadói

Bányai Tibor „Az Év Innovatív Szaktanácsadója” különdíjban, Mészáros Gergely „Az Év Erdőgazdálkodási Szaktanácsadója” különdíjban részesült, valamint – a pályázaton elért kimagasló eredményért és a kitűnő szaktanácsadási munkájáért – elismerő oklevelet vehetett át Illés Attila, Kiss Gábor és Vágner Ákos.

 

Gratulálunk a díjazottaknak!