fbpx

NUFARMER MAGAZIN – INGYENESEN LETÖLTHETŐ SZAKMAI KIADVÁNY (PDF)

Írta: - 2016 április 22.

Az idén hetedik évfolyamába lépett Nufarmer Magazin tavaszi-nyári lapszáma sorra veszi a kalászosok, a repce, a kukorica, a napraforgó és a borsó mellett az álló kultúrák aktuális növényvédelmi teendőit, melyekhez szakmai javaslatokat, gyakorlatias tanácsokat is fűzünk.

Szó lesz a fenoxiherbicidek szerepéről a kalászosok tavaszi gyomirtásában, illetve a kukorica gyomirtásának és atkafertőzésének összefüggéseiről. Természetesen nem maradhat ki a kalászosok szárszilárdítása, valamint a repce és a szőlő rovarkártevők elleni védelme, illetve a termékeinket érintő legfontosabb – pozitív – változások összefoglalója sem.

Lapunk hasábjain termelői vélemények is helyet kaptak, üzemi szakemberek számolnak be a Nufarm termékeivel és növényvédelmi technológiáival kapcsolatos tapasztalataikról. Partneroldalainkon pedig a tápanyag-utánpótlás, a permetezéstechnika és a belvízkárok mérséklésével kapcsolatos tanácsok olvashatók. Mindezeken túl a klímaváltozás aktualitásairól és a leghasznosabb autós mobilapplikációkról is beszámolunk.

A Nufarm aktuális tavaszi és nyári ajánlatai pedig lehetővé teszik, hogy Ön kedvező feltételek mellett folytathassa a növényvédelmi munkákat.

A tavaszi és nyári teendők elvégzéséhez jó egészséget és sok sikert kíván a Nufarm Hungária Kft. csapata!

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!