fbpx

Szendvicspanel – a legjobb választás

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 16.

Határozott, de mindenképpen igaz kijelentés a címbeli, amennyiben ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, sportlétesítmények, élelmiszeripari és hűtőházi építkezéséről van szó. Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma, mely gyors, precíz és költséghatékony építkezést eredményez. A szendvicspanelek felhasználásával változatos homlokzatok, elválasztó szerkezetek, tetők, mennyezetek építhetők.

Metal-Sheet Kft.

Mi is az a szendvicspanel? A szendvicspanel egy előre gyártott szerkezeti elem, mely két külső, poliészter bevonatos acéllemezből és a köztük lévő szigetelő magból áll. A hőszigetelő mag lehet poliizocianurát (PIR), poliuretán (PUR) vagy kőzetgyapot (MW). A korábban használt polisztirol (EPS) szigetelő lemezek, mára már elavultak, sem hőszigetelő, sem tűzvédelmi szempontból nem felelnek meg a szigorú követelményeknek. A különböző anyagok természetesen különböző tulajdonságokkal ruházzák fel az elkészült szendvicspanelt, így mindenképpen azt javasoljuk, hogy a kiválasztásban kérjék szaktanácsadó kollégáink segítségét.
A szendvicspanel alkalmazásának előnye a helyszíni szigeteléssel szemben, hogy csökkenti a kivitelezési pontatlanságból származó hőhidak kialakulásának veszélyét, illetve gyorsabb és egyszerűbb kivitelezést tesz lehetővé, legyen szó oldal- vagy tetőpanel beépítéséről. Gazdaságosan és gyorsan lehet építkezni a segítségével. Biztonságosabb szerkezeti integritás, nagyfokú tűzvédelmi, hő- és hangszigetelés érhető el alkalmazásával.

Metal-Sheet Kft.

Kelet-Magyarország egyik legnagyobb szendvicspanelgyártója, a Metal-Sheet Kft. több évtizedes tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik az acéllemezek megmunkálása területén. A folyamatos fejlesztéseknek, a legmodernebb gyártástechnológiának, felkészült szaktanácsadóinknak köszönhetően a több ezer négyzetméterre szóló megrendelések sem jelentenek gondot számunkra. Rövid határidővel vállaljuk a megrendelt szendvicspanelek gyártását, de akár készletről is vásárolhat, amennyiben a fix méretű termékeink is megfelelőek.

Válassza a minőséget – válassza a Metal-Sheet Kft. szendvicspaneljeit!

Metal-Sheet Kft. – www.metal-sheet.hu
4002 Debrecen, Csereerdő u. 10.

tel.: +36 30 646 7847| +36 30 714 3985| +36 30 857 0477

e-mail:
[email protected] | [email protected] | [email protected]