Jó árakkal segített a fejlesztésben az Invest

Borítókép

Jobb termésbiztonság, gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés, megbízható minőség megfizethető áron, és hatékony technikai-technológiai fejlődés – ezt érte el a Monostori-család nyugat-magyarországi gazdasága az Invest Gépkereskedelmi Kft.-től vásárolt gépekkel.


Monostori Krisztián gépészmérnök, aranykalászos gazda

Versenyképes összeállítás

Monostori Krisztián és a családi vállalkozás 3-4 éve az Invest Kft. egyik Bács-Kiskun megyei gépbemutatóján szemlélte meg alaposabban a Pöttinger kínálatát. – Meggyőző volt, hogy az Invest abszolút versenyképes árakat ad olyan termékekre, amelyek méltó konkurensei az úgynevezett legnagyobb márkáknak is. Így találkoztunk a Pöttinger modulárisan összeépíthető elemekből álló vetőgépeivel is. A Vitasem 302-est választottuk, mert láttuk, hogy egyenletes a tárcsás csoroszlyák vetésmélysége, és a mélységhatároló kerekek mag feletti tömörítése, nedvességmegőrzése is ideális. Kiegészítve magtakaró boronával jó vetésminőség és egyenletes kelés érhető el – mondja az Invest partnereként a gazda. A Vitasem 302-es vetőgép beszerzésekor a gazdaság az APV M1 300 D műtrágya-starter kiszórására alkalmas, korrózióálló kialakítású gépét is megvásárolt az Invest Kft.-től. – Ennek is erénye a tartósság, a könnyű kezelhetőség és a nagyon jó ár–érték-arány. Ezzel az Invest példát adott arra, hogy lehetséges a gazdaság fejlesztése irreális kiadások nélkül, de a megbízható növénytermesztéshez szükséges minőség és a műszaki feltételek megvannak.

Minőség és innováció

Az innovatív talajművelésben okkal terjednek a gruberek. A 2 vagy 3 gerendelyes Pöttinger Synkro 3030as talajlazító és a hozzá kapcsolt APV M1 300 D aprómagszóró is beváltotta a hozzáfűzött reményeket a gazdaságban. – Kényelmesen kezelhető a gépkapcsolat, a hétpólusú jelkábellel az APV vezérlőmodulja a menetsebességet és a traktor emelőműjelét átveszi, érzékeli, és pontosan beállítja a kiszórási mennyiséget. Beállítása, leforgatási próbája is egyszerű. A termékek innovációban, teljesítményben, még az anyagok a kivitel tartósságában is tudják, amit a „nagyok”. A gazdák igyekeznek költség- és időtakarékosan egy menetben több műveletet összevonni. Nem csodálom, hogy a környékünkön is mind többen érdeklődnek, mert a Pöttinger-termékek és az Invest által elérhető előrendelési árak igen kedvezőek – fejti ki a gazda. Példaként a Synkro 3030-ast említi: elődjéhez képest újratervezett váza, összekötőelemei, porfestett felületkezelése élvonalbeli konkurensei közé emeli. Szárnyaskapái teljes keresztmetszetben átvágják a talajt, a szárakon lévő kormánylemezek jól elkeverik azt. Talajnedvesség-megőrzésben az ékgyűrűs lezáróhenger és a köztes vágókések finomszemcsésre készítik elő a területet tarlóvetéshez, zöldítéshez.

A gazdaság partnere

A családi gazdaság gyors, rugalmas és készséges hozzáállást tapasztal az Invest Kft. részéről. – Versenyképes árakkal mennek elébe a gazdaságok érdekeinek, nagy választékkal, gyors és megbízható teljes körű szerviz- és alkatrész-ellátással. Javaslom a gazdálkodóknak, hogy figyeljék az Invest bemutatóit, kínálatát: jó közgazdasági érzékkel végzik a beszerzéseket, így az ügyfeleiknek elérhető árakat biztosítanak a magas minőségű termékekre is. Vagyis jó partner, ha a gazdaság fejleszteni, korszerűsíteni akarja a gépparkját, technológiáját – teszi hozzá Krisztián.

Az idén 16 éve működő Invest Kft. egyébként már 2012-ben országos értékesítői és szervizhálózatot épített ki, s ma 6 országos központból, 22 alkatrész-kiszállító járművel szolgálják ki partnereiket több tucat szakképzett munkatárssal.

Kohout Zoltán

Tartalom közti banner a cikk végére
no