fbpx

Új John Deere bálázó ajándék bálahálóval

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 április 13.

A John Deere bálázókat rendszeres, alacsony karbantartási igényű működésre tervezték, lehetővé téve a folyamatos, tömör bálák készítését. A szezon közeledtével szeretnénk figyelmébe ajánlani a KITE Zrt. új John Deere bálázó akcióját, amelyben a gép mellé ajándék bálaháló is jár!

 

bálázó
A több mint 60 éves gyártási tapasztalat a John Deere bálázó-termékeinél

 

A John Deere széles bálázó portfóliójában egyaránt megtalálhatóak a fix -és változókamrás hengeres bálázók, valamint a kockabálázók is. A több mint 60 éves gyártási tapasztalatnak, a minőségnek és a nagy portfóliónak köszönhetően, a világon immáron több mint 350 000 gazdálkodó választott John Deere bálázót!

 

 

Érdemes most a KITE Zrt-től új John Deere bálázót vásárolnia 2021. április 1. és 30. között, hiszen a meghatározott készlet erejéig vagy visszavonásig a bálázó mellé ajándék 3 tekercs John Deere CoverEdge bálaháló (3800m/130cm) is jár!

 

bálázó

 

A John Deere bálakötöző hálókat kifejezetten John Deere bálázókhoz tervezték. Az XtraNet+ az új különleges összetételének köszönhetően egész nap kiemelkedő teljesítményt és problémamentes bálázást biztosít. Erős, hosszú és mindig megbízható bálaháló. A CoverEdge bálahálót egyedülálló rugalmas perem jellemzi, így a háló szélei túlnyúlnak a paláston és felfeszülnek ott.

Ráadásul, az akció keretében remek finanszírozási lehetőség is a rendelkezésre áll! A bálázó akció részleteiért és a teljes körű tájékoztatásért érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét.

Továbi részletekért kattintson ide!

 

Kite